Rochii ieftine Black Striped

rochii ieftine black stripedSa fie umerii goi secretul unor rochii ieftine Black Stripped? Sa fie cercurile din jurul taliei sau felul in care aceleasi cercuri incheie imaginea unei rochii care te va scoate din rand in mod cert? Un lucru este sigur: rochia de club Black Striped este altceva.

Vezi aici pretul cu reducere

Este atat de versatila incat poti sa ai corpul amfora sau un trup cu alura baieteasca si tot vei arata excelent. Modelul din talie iti face un mijlocel subtire de tot, cu atat mai mult cu cat este in contrapondere estetica cu acelasi model repetat in partea de sus, acolo unde privirile sunt atrase de umerii frumos dezgoliti.

Rochii ieftine – modele deosebite

Este foarte adevarat ca materialul si croiala unei rochii ieftine Black Striped permit o asemenea abordare. Cine a desenat-o s-a vadit un foarte bun cunoscator al trucurilor prin care rochia unei femei se poate transforma in cel mai bun aliat. Croiala este perfecta pentru linia corpului tau si chiar daca nu esti „pe format” cu talia accentuata de la natura, rochia Black Striped va face asta pentru tine fara sa faci apel la vreun corset, ci doar printr-o simpla idee ingenioasa.

Mai departe, poalele rochiei sunt finisate cu acelasi model. Per ansamblu, asta inseamna ca linia umeri – talie – baza este unduitoare prin forta desenului, ca datele tale naturale par fluide si, pentru ca avem de-a face cu negrul, mult mai zvelte. Tot ansamblul curge in mod placut ochiului, fara intreruperi de ritm si avantajandu-te copios. Nici tu nu stiai ca arati atat de bine si ca formele tale sunt atat de proportionate!

Este meritul acestei rochii ieftine Black Stripped sa-ti fi pus in valoare certele calitati prin calitatile ei: croiala inspirata, material de cea mai buna calitate, finisaj original, linii impecabile. Nu in ultimul rand, pretul este irezistibil, asa ca de ce sa mai astepti?

Vezi aici marile reduceri la rochii de ocazie