Rochie ieftina Popping cu reducere foarte mare

Rochie ieftina PoppingVrei, nu vrei, s-au intors in moda piesele care pun in valoare umerii. Si nu ai de ce sa nu vrei, in fond umerii erau la mare pret si pe vremea împaratesei Eugenie a Frantei, in secolul XIX (sau a sotiei domnitorului Cuza, Elena) si in timpurile de aur in care Bette Davis stralucea in „Jezebel”. Ei bine, este mometul tau de celebrare a umerilor frumosi si netezi, cu o rochie ieftina Popping, care aduce aminte de aparitiile lui Marilyn Monroe in „Unora le place jazzul”.

Vezi aici pretul cu reducere

Senzuala, alungita, acoperindu-te ca o a doua piele, aceasta rochie are acel „vino incoace” care a strabatut toate timpurile: pune accentul pe acea parte a corpului femeii care a obsedat sute de artisti, de la pictori la regizori. Bretelele care cad pe brate sunt irezistibile, conferindu-ti nu doar o nota ultramoderna, ci si un farmec desavarsit. In acelasi timp, modelul de rochie ieftina Popping este decoltata, adica numai buna de o seara de club in care vei fi o imagine de senzatie, este suficient de scurta incat sa fie sexi dar nu atat de taiata incat sa fie stridenta, este desenata cu o linie fermecatoare si la spate, intrucat bretelele care fac acel „V” atat de inspirat in fata il recompun si la spate. Ca urmare, nu doar in fata afisezi toata lumina umerilor, ci si linia spatelui, cu fluiditatea generata de fiecare pas pe care il faci in aceasta rochie, este pe deplin pusa in valoare.

Aceasta rochie ieftina Popping trebuie sa fie in garderoba ta chiar astazi, nu neaparat pentru ca vrei sa copiezi vreun star sau pentru ca asta se poarta, ci pentru ca te defineste, te complimenteaza si te completeaza.

Vezi toate promotiile la rochii de ocazie