Rochie Black String Theory – un pret confortabil

Rochie Black String TheoryIn spatele tuturor cliseelor despre negru (unele femei il poarta non-stop pentru ca le-ar subtia, altele nu il suporta pentru ca le da senzatia de doliu) exista un mare adevar: negrul este eleganta. Uita-te in jur si vei vedea ca nu lipseste din majoritatea tinutelor office ale femeii moderne. Este la fel de inspirat si pentru o tinuta plina de atractivitate cum este rochia Black String Theory.

Vezi aici pretul cu reducere

Versatila la extrem, aceasta rochie „merge” pentru toate busturile, pentru toate inaltimile, pentru toate tipurile de par, ten si machiaj. Esti bronzata proaspat? Rochia Black String Theory va evidentia nuanta aramie, facandu-te sa arati supla si frumoasa. Ai tenul alb? Aceeasi rochie este ideala pentru o imagine inefabila, a delicatetii absolute.

Iar daca ai chef de mesaje indraznete, nu ai decat sa pui pe piciorul gol, perfect pus in valoare de rochia Black String Theory, o sanda limon. Efectul va fi devastator, privitorii nestiind incotro sa se uite: la rochia insasi sau la felul in care iti face piciorul sa arate mai lung si mai subtire ori la talia atractiva pe care ti-o deseneaza aceasta rochie.

Este uimitor felul in care cateva bretele inspirat imaginate si o linie a croielii aparent indrazneata, dar care pusa pe negru se transforma in magie dau o nota de stil chiar cu decolteul adanc cu tot! Nu mai ai nevoie de colier, de cercei lungi sau de cine stie ce alte podoabe, intrucat bretelele rochiei fac o treaba excelenta in a te transforma intr-o imagine rafinata, remarcabila printr-un simplu detaliu inteligent.

Vezi toate reducerile la rochii deClub

Rochie_Black_String_Theory_lateral