Rochie Black Mock – de efect, dar si foarte ieftina

Rochie Black MockAstazi vorbim putin despre o tinuta speciala: o rochie Black Mock de mare angajament 🙂 Poate parea simplu sa optezi pentru o rochie mini cu pieptul dezgolit si astfel sa crezi ca impresia va fi garantata. Este si asta valabil, dar este mult mai sofisticat mesajul femeii care alege o rochie Black Mock. Iar motivele sunt numeroase.

Vezi aici pretul cu reducere

O rochie midi cum este aceasta implica eleganta deplina, pana la a genera in ceilalti ideea „iata o doamna”. Cu o rochie de lungime medie pasesti altfel, mai feminin, mai gratios, esti mai fluida in miscari si nicio stridenta nu-ti poate strica imaginea. O rochie neagra cum este o rochie Black Mock avantajeaza in toate felurile, din orice unghi, in toate pozitiile. Din fata pari foarte inalta, din lateral foarte supla, iar din spate foarte senzuala. Daca te asezi, genunchii tai se vor dezgoli misterios, lasand loc de magie la fiecare miscare, ceea ce un public masculin rafinat va aprecia cu siguranta. Faptul ca o rochie Black Mock are pieptul acoperit si un guler care il incheie lasa loc acelorasi „speculatii” fara sa te ascunda. Dimpotriva, totul se vede, fara insa sa fie la vedere.

Rochie Black Mock – ce o face atat de speciala?

O rochie Black Mock iti accentueaza forma frumoasa a bratelor, dezgolindu-le cu ajutorul unei taieturi adanci, foarte inspirate. Acesta este, de altfel, un alt merit al acestei rochii: croiala retro si totusi foarte sexi. Ti-ai dat seama de asta atunci cand le-ai vazut pe covorul rosu pe Fergie, Helen McCrory sau Nicole Kidman stralucind in variatiuni pe aceasta tema a bratelor stralucitoare puse in deplina valoare de croiala care se alungeste pana sus. In clipa in care ai ales rochia Black Mock, ai ales sa fii la fel de seducatoare.

Reduceri foarte mari la rochii de ocazie. Profita akoom!