55% reducere la rochia uni Makadamia

rochie-uni_makadamiaAr fi nevoie poate de un roman pentru a descrie sentimentul pe care ti-l da tesatura minunata, exuberanta, rafinata si fluida a vascozei. O bluza din acest material este un vis, este ca o apa curgatoare, o fusta este o leganare fara egal, iar o rochie este o plecere intensa.

Poate tocmai de aceea rochia uni Makadamia este atat de speciala. Nu doar ca este din celebra vascoza, ci are maneci trei sferturi si este de un rosu inegalabil. Sa vedem ce inseamna toate acestea in clipa in care imbraci o asemenea piesa.

Vezi aici pretul cu reducere

Ai, in primul rand, o miscare fluenta, unitara, dublata de un pas in ritmul pasului tau de care numai vascoza poate da dovada. Aceasta rochie merge in ritmul tau, se unduieste cu tine, te sustine si te subliniaza, te evidentiaza gratie texturii bogate, rafinate. Manecile trei sferturi sunt un plus fabulos la aceasta combinatie – sunt indeajuns de versatile incat sa pluteasca pe langa bratele tale pana unde incepe adevaratul lor mister, dar nu sunt lungi, ca sa-ti adauge ani in plus, inutil, tinutei.

Mai exact, esti o Jackie Kennedy in rosu, eterna eleganta in vascoza. Decolteul tip barcuta iti da la randul lui un aer sagalnic, esti discreta, adolescentina, suficient de constienta de tine insati incat sa nu defilezi cu taieturi vulgare. Tot acest ansamblu de material fluid, maneci „pe mijlocul drumului” si decolteu „cuminte” este balansat de culoarea rosie.

Vezi aici promotiile la rochii Makadamia

Nici ca se putea o nuanta mai potrivita pentru a transmite un mesaj clar ca esti o persoana inteligenta, sigura pe ea pana intr-acolo incat poarta rosu cu nonsalanta si seducatoare pana intr-acolo incat rochia casual este din luxurianta vascoza.