Rochia midi Archie Black, linii fine, contur de sirena

Rochie_midi_Archie_BlackDaca nu esti adepta celebrei „little black dress”, rochia midi Archie Black poate sta foarte mult timp cuminte in dressing, asteptand fiecare oportunitate de a te pune in valoare.

Vezi aici pretul cu reducere

De ce este potrivita pentru dupa-amiaza? Pentru ca are lungimea ideala si, combinata cu un sal in culori extravagante si un pantof inchis, poate sa faca din tine o aparitie trasnet la un cocktail cu pretentii. Si daca petrecerea se prelungeste in noapte, doar da-ti salul la o parte. Toata asistenta isi va tine respiratia in fata transformarii unei piese aparent serioase intr-una indrazneata.

Bretelele lungi, mult adancite pe spate, o fac o piesa senzuala fara a o face vulgara. Liniile fine, elegante, iti confera un desen de sirena, punandu-ti in valoare fiecare unduire. Danseaza cu incredere in aceasta rochie midi Archie Black. Miscarile vor parea legate una de alta, rupte dintr-o apa curgatoare, neagra in penumbrele noptii si doar usor luminata de irizarile materialului din care este confectionata aceasta rochie cuceritoare.

Soarbe o bautura rafinata picior peste picior pe un scaun inalt si sandaua stralucitoare care iti inconjoara glezna va face rochia midi Archie Black si mai atragatoare decat este. Paseste cu capul sus intr-un local in care iei o cina romantica si partenerul tau nu-si va putea lua ochii de la linia gatului tau, care va parea cea mai minunata priveliste din lume gratie felului in care rochia ta te inconjoara.

Vezi reducerile la rochii de ocazie