Rochia alba Emmie – peste 60% reducere

Rochii_albe_EmmieExista in lumea modei un cliseu numai bun de depasit cu rochia alba Emmie si care spune ca liniile orizontale latesc. Poate fi adevarat cand avem de-a face cu piese mai putin inspirate ca linie, material si croiala. In cazul rochiei albe Emmie, lucrurile stau exact pe dos: cercurile care-ti inconjoara corpul vor parea infinite, creand impresia de nesfarsit, iar bretelele subtiri sustin discret toata fuga ochiului spre o imagine fascinanta.

Vezi aici pretul cu reducere

Rochia alba Emmie este o piesa vestimentara croita in linii simple, lucru din care deriva chiar forta ei optica. Simplitatea poate lasa loc de nenumarate interpretari libere, lucru pe care marii designeri de fashion il stiu prea bine. In fata unei asemenea alegeri, femeia care poarta rochia alba Emmie poate transmite ca ia in considerare viata ca pe un etern inceput sau ca vede lumea ca pe o continua intoarcere la valorile adevarate.

Aceasta rochie practic nu tine cont de varsta celei care o poarta, pentru ca nu are nevoie decat de o silueta adecvata. Combinatia alb-negru genereaza un look vintage daca ai 50 de ani si umerii si spatele sunt in forma. Linia simpla care coboara firesc pe corp se potriveste de minune cu alegerea unei tinere de 20 de ani care are de demonstrat frumusetea feminina in cei mai frumosi ani ai ei.

Rochia alba Emmie este o excelenta alegere si pentru femeia de 30 de ani, pe care Balzac o vedea in plenitudinea farmecului. Asadar, nu ezita: alege aceasta rochie care te va complimenta de fiecare data.

Vezi reducerile la rochii de seara