Robot de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet QB404H38

Tefal MasterChef Gourmet QB404H38Cand spui Tefal, te gandesti la acele produse frantuzesti „fara moarte”, inovatoare, frumoase si care au cucerit milioane de utilizatori. Totul a pornit de la o tigaie antiaderenta si astazi producatorul uimeste cu tot felul de „ajutoare” la casa omului, care mai de care mai frumoase, mai ingenios proiectate si mai de calitate.

Iar cand ai de-a face cu un robot de bucatarie al acestui brand, succesul este asigurat. Robotul de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet QB404H38 nu te va scuti de a pune mana sa gatesti, dar va face din placerea ta de a „bucatari” o adevarata arta. Cu ajutorul blenderului, al nenumaratelor accesorii si al performantelor acestui robot, vei vrea sa faci mai mult, mai bine si mai frumos in fiecare zi.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Cu Tefal MasterChef Gourmet QB404H38 te adaptezi perfect la orice cerinte ale meniului pe care l-ai decis. De exemplu, accesoriile pentru aluat si mixare sunt cele mai bune ajutoare daca vrei sa faci o maioneza pufoasa sau un aluat fraged care sa se topeasca in gura.

Accesoriile pentru feliere si radere iti fac cele mai fine felii de branza sau iti toaca varza impecabil daca tocmai ai pus la fiert mandrete de ciolan. Iti plac supele-crema? Fierbe legumele, apoi pune totul in blenderul robotului de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet QB404H38, care iti va face cea mai delicioasa zeama din lume, numai buna sa te refaci pe vreme friguroasa.

Iar daca iti plac fresh-urile, tot blenderul ti-e cel mai bun aliat: taie cuburi vreo doua felii de pepene galben, adauga si cateva boabe de struguri si niste kiwi si sa vezi deliciu pentru papilele gustative, plus niste vitamine absolut necesare functionarii tale la capacitate maxima!

Vezi aici toate reducerile la roboti de bucatarie