Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90: pentru usurinta gatirii

Oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de a-si face viata mai usoara. Acest lucru inseamna ca ei apeleaza la tot felul de gadgeturi si dispozitive care sa-i ajute sa obtina rezultate imediate si de buna calitate in orice domeniu: de la experientele multimedia pana la prepararea hranei. In ceea ce priveste acest ultim aspect legat de mancare, se poate observa ca bucatariile din ziua de azi sunt din ce in ce mai moderne, fiind dotate cu produse electrocasnice precum robot de bucatarie, mixer, blender si alte asemenea. Din categoria acestora, face parte si modelul de robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90 care a devenit din ce in ce mai apreciat in ultima perioada, datorita a doua aspecte demne de mentionat: pretul accesibil si calitatea serviciilor oferite.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Are robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90 un design placut?

Desigur ca da. Spre deosebire de alte asemenea dispozitive, acest model este unul care are un design modern, dar si compact. Dimensiunea sa de 210 x 210 x 368 mm il face usor de depozitat, chiar in compartimentul unui dulap obisnuit, reprezentand o combinatie intre trei elemente care se dovedesc nelipsite din orice bucatarie moderna: blender de 1,2 litri, rasnita si bol cu o capacitate de 1,5 litri. Culoarea neagra a acestui model confera eleganta si face ca dispozitivul sa fie si mai apreciat din acest punct de vedere. Eleganta nu trebuie sa surprinda deloc utilizatorii, avand in vedere faptul ca este vorba de producatorul Philips. Pe langa eleganta, se poate vorbi si de utilitate, avand in vedere faptul ca dispozitivul este dotat cu o cutie de depozitare a accesoriilor.

Alegere excelenta din punct de vedere al specificatiilor tehnice

Robotul Philips Viva Collection HR7762/90 ofera posibilitatea prepararii unei game variate de retete delicioase, cu cel mai mic efort. Astfel, se pot obtine de la tarte cu fructe si salate pana la shake-uri care sustin un stil de viata sanatos. Philips Viva Collection HR7762/90 are o procesare puternica datorata unui motor cu doua seturi de viteze, acesta dezvoltand o putere de 750 W. Astfel, nu este mirare ca pot fi preparate in bolul de 1,5 litri pana la cinci portii de supa delicioasa.

Vezi mai multe detalii si pret

Tehnologia PowerChop permite taierea atat a alimentelor ceva mai tari, cat si a celor moi. Lamele bine ascutite sunt cele care fac cu adevarat diferenta. Iar pentru ca in vremurile actuale oamenii nu au foarte mult timp de petrecut in bucatarie, mai ales pentru spalarea vaselor, accesoriile acestui model de robot de bucatarie sunt extrem de usor de curatat. Ele pot si spalate in interiorul masinii de spalat vase sau, manual, in chiuveta.

Demn de mentionat este si faptul ca din categoria accesoriilor acestui produs fac parte discul pentru cartofi, discul de emulsionare, discul de feliere, cel de radere, cel de granulare, spatula  si chopper-ul. Lungimea cablului de 1 metru face ca utilizarea sa fie una destul de comoda, ajungand foarte usor la prizele din bucatarie. Dincolo de toate aceste aspecte, raportul calitate-pret este unul de apreciat, avand in vedere toate dotarile de care da dovada acest produs. Astfel, el este accesibil mai multor tipuri de buzunare.

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90, 750 W, bol 1.5 l, blender 1 l, 2 viteze + Pulse, Negru

9.4 Total Score
Ajutorul tau de nadejde in bucatarie

Philips Viva Collection HR7762/90 este un robot complet pentru bucatarie, gandit pentru a-ti usura munca. Pretul este foarte bun, asa ca-ti recomandam sa-l cumperi chiar akoom 🙂

Tehnologie
9.5
Design
9.4
Pret
9.3