Revolutia preturilor. Reduceri de pana la 50%

In perioada 17-19 ianuarie, eMAG ne aduce o noua campanie Revolutia preturilor. Reducerile anuntate sunt de pana la 50%, iar in campanie intra toate categoriile de produse din magazinul eMAG, Cele mai bune reduceri sunt si de aceasta data la electronice si electrocasnice. Reduceri foarte mari am vazut la electrocasnicele mari, este cert acea perioada din an cand tot mai multa lume este in cautarea unui nou frigider, aragaz sau masina de spalat.

Vezi aici toate reducerile din campanie

Bineinteles, electronicele si zona IT au si ele vedetele lor in campania Revolutia preturilor. Este un moment excelent pentru achizitionarea unui nou laptop sau a unui telefon performant. Sunt oferte foarte bune la smartphone-uri de ultima generatie, dar si la multe alte aceesorii si gadget-uri.

Nici iubitorii de carti nu au fost lasati deoparte la aceasta editie Revolutia preturilor. Gasiti mii de titluri ce au reduceri online foarte bune, am vazut sute de carti ce pot fi cumparate la cel putin jumatate de pret.

Ca si in cazul precedentelor mari campanii de reduceri online de la eMAG si de aceasta data avem oferte bune la tot ce inseamna produse Home & Deco. Aici vorbim atat de mobilier mare sau mic, dar si de accesorii, decoratiuni sau covoare, articole pentru bucatarie si multe altele.

Cum vorbim de o campanie cu reduceri generale, oferte excelente sunt si pentru iubitorii animalelor de companie. Gasiti hrana caini si mancare pentru pisici la preturi foarte mici, dar si accesorii pentru animale de companie sau chiar diete vetereinare.

In campania revolutia preturilor de la acest inceput de an nu au fost uitati nici iubitorii sporturilor de sezon. Asa ca gasiti la eMAG o oferta extrem de variata la haine sport sau articole pentru sporturi de iarna. Si in cazul lor reducerile sunt extrem de interesante.

Cum spuneam si la inceputul articolului, campania Revolutia preturilor se desfasoara in perioada 17-19 ianuarie, sunt trei zile in care va puteti bucura de reduceri online ce va pot aduce economii de milioane. Spor la cumparaturi!

Cumpara akoom la cele mai mici preturi