Revolutia preturilor eMAG – 3 zile cu reduceri de pana la 50% la mii de produse

Vezi aici toate reducerile din campanie

In perioada 20-22 septyembrie, eMAG are o noua editie a cunoscutei camapanii de reduceri Revolutia preturilor. Reducerile anuntate sunt de pana la 50% la mii de produse si privesc toate categoriile pe care le gasim la eMAG. Bineinteles, in fiecare categorie au fost „plantate” cateva produse vedeta, lucruri pe care le putem cumpara akoom la preturi cu adevarat exceptionale. Nu-ti ramane decat sa le descoperi si sa le alegi pe cele ale caror reduceri iti par cu adevarat convingatoare.

Revolutia preturilor este si un antrenament pentru editia din acest an a marelui eveniment de shopping Black Friday. Puteti lua pulsul pietii, puteti vedea catre ce se indreapta interesul eMAG in acest an. Cu siguranta insa sunt si lucruri care acum au preturi chiar mai bune decat de Black Friday, asa ca profitati de ocazie.

In campania Revolutia preturilor sunt reduceri de până la 50% pentru laptopuri, televizoare, gadgeturi, articole pentru casă şi grădină, dar si produse pentru copii sau pentru animale de companie. Ca si in cazul altor editii, si de aceasta data Revolutia preturilor are un site dedicat, un loc in care cele mai bune oferte din categoriile importante sunt plasate la vedere, astfel ca din doar cateva clickuri acele produse pot fi achizitionate.

Mai jos aveti cateva exemple de reduceri foarte bune din campania Revolutia preturilor:

Cumpara akoom cu reducere!