Zanussi ZCG212J1XA, aragaz pe gaz, dar cu cateva elemente de noutate

Zanussi ZCG212J1XACauti un aragaz clasic, ieftin si foarte bun? Citeste review-ul nostru despre modelul Zanussi ZCG212J1XA. Cumpararea unui aragaz clasic aduce cu sine o serie importanta de avantaje. In primul rand, este mai ieftin si nu necesita un aranjament prea complicat in bucatarie, ceea ce este de bun augur pentru oamenii care nu isi doresc sa cumpere mobila noua pentru aceasta ocazie. Apoi, ele tind sa fie si mai usor de folosit, cel putin pentru cei care fie nu gatesc prea mult, fie au trecut de o anumita varsta si le este mai greu sa se adapteze unei combinatii precum cea oferite de cuptor electric si plita.

In plus, un astfel de aparat nu trebuie sa fie neaparat si unul invechit si cu putine elemente de noutate. O demonstreaza foarte bine aragazul Zanussi ZCG212J1XA, un model pe gaz, cu design clasic, dar si cateva surprize binevenite.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Zanussi ZCG212J1XA, aragaz modern intr-un pachet clasic

De departe, aragazul Zanussi ZCG212J1XA nu este cel mai impresionant cu putinta. De fapt, arata destul de banal, este alb si are cuptorul negru. Are patru arzatoare, dispuse absolut normal si materialul se curata greu daca murdaria este lasata sa se intareasca pe el. Bineinteles, acestea sunt puncte negative pe care absolut orice aragaz pe gaz poate sa le aiba, deci nu ar trebui sa i le imputam acestuia in mod special, mai ales cum el vine si cu vreo cateva elemente mai deosebite, care reusesc sa il scoata in evidenta destul de mult.

Un alt lucru care poate sa surprinda este marimea. Aragazul Zanussi ZCG212J1XA are latimea de doar 50 cm, fiind perfect in cazul bucatariilor de dimensiuni mici, dar mai putin recomandat celor care gatesc pentru mai multe persoane. Pe de alta parte, modul in care acesta gateste si ceea ce ofera nu pune prea multe probleme. Asadar, aragazul are si grill si rotisor incorporate, iar cuptorul isi face treaba chiar foarte bine. Nu va scoate ceva deosebit (sau de fite), dar, pentru niste mese gustoase, este mai mult decat suficient.

Vezi toata fisa tehnica si pret

In plus, aprinderea este una electrica si pentru arzatoare, dar si pentru cuptor, asa ca puteti deja sa uitati de grija chibriturilor. Acest sistem aduce cu sine si mai multa siguranta, pentru ca alimentarea cu gaz se opreste daca intensitatea flacarii scade prea mult.

Montarea nu ar trebui sa puna prea mult probleme, dar trebuie sa stiti si ca picioarele din fata nu sunt ajustabile, asa ca, pentru a obtine un aragaz drept pe un spatiu care nu este la fel de drept, trebuie sa folositi ceva pe post de suport.

Asadar, chiar daca Zanussi ZCG212J1XA nu este un aragaz cu totul perfect (asa  cum o arata vreo cateva decizii de constructie la care producatorii puteau medita mai mult), acesta ofera suficient de multe motive pentru a fi o tinta. Daca te multumesti cu un model clasic, atunci el chiar te poate incanta, pentru ca ofera vreo cateva lucruri in plus. Printre ele putem aminti grillul si rotisorul, dar si siguranta sporita datorita sistemului electric de aprindere a gazului. Acestea aduc si un pret un pic mai mare, dar, in raportul cu calitatea, totul se prezinta in continuare destul de bine.

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita, Grill, Rotisor, 50 cm, Ino. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere.

9.5 Total Score
Un aragaz clasic, interesant si ieftin

Zanussi ZCG212J1XA este un aragaz clasic, pe gaz, dar cu un aspect mult actualizat. In plus, si tehnic sta foarte bine. I-am acordat note bune, le merita din plin. Bineinteles, un factor esential a fost si pretul. Este unul dintre aragazurile ieftine care merita mai multa atentie.

Tehnologie
9.2
Design
9.4
Pret
9.8