Whirlpool BSNF 8101 W Aqua: combina frigorifica incapatoare, cu dozator de apa

Whirlpool BSNF 8101 W AquaAm mai spus ca imi este greu sa imi explic modul in care Whirlpool reusesc sa vanda atat de bine si cu incasari atat de mari atat produse foarte ieftine, cat si unele cu adevarat premium. Poate chiar aceasta varietate face foarte bine la incasari, intrucat stiu ce sa trimita in fiecare tara. Ei bine, la noi, americanii trimit produse mai ieftine, potrivite nivelului nostru. Printre ele se afla si combina Whirlpool BSNF 8101 W Aqua. Totusi, acesta nu este chiar un aparat situat la capatul inferior al listei de preturi, ci unul mai mult mediu, cel putin pentru posibilitatile noastre (in Statele Unite sau Europa de vest frigiderele ieftine incep de la cateva sute bune de dolari/euro).

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Whirlpool BSNF 8101 W Aqua – o combina cu cateva surprize

In principal, surprizele sunt cele la nivelul exterior (desi, in cazul functiilor, combina Whirlpool BSNF 8101 W Aqua se prezinta la fel de bine). Spre deosebire de alte aparate din categoria sa de pret, aceasta vine si cu un dozator pentru apa. Nu stiu daca el va fi folosit mereu (iarna, cel mai probabil, nu), dar, pe timp de vara, ar fi de ajutor, pentru ca nu va mai trebui sa iti iei apa din frigider si sa deschizi usa. In plus, il poti seta la temperatura dorita.

Sa nu uitam totusi ca vorbim despre o combina frigorifica destul de mare. Whirlpool BSNF 8101 W Aqua are un volum de 319 l, potrivit inaltimii ei de 1.88 m. Asa cum era de asteptat, frigiderul este partea mai mare, avand 222 l. Este si bine compartimentat, cu patru rafturi din sticla, compartiment pentru legume si fructe si cateva raftulete pe usa. Congelatorul nu este insa nici el mic. Are 97 de litri, trei compartimente, dintre care unul este de tip Big Box, adica are un volum mai mare decat celelalte. Poate un pic dezamagitor este faptul ca are o capacitate de congelare de doar 4 kg pe zi. Daca mai adauga cel putin o unitate ar fi fost perfect, dar, pana la urma, produsul perfect nu exista.

Vezi mai multe detalii tehnice si pret

Din fericire, combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua recupereaza pentru ca vine cu un sistem de racire full No Frost pentru ambele compartimente, dar si cu sisteme automate de dezghetare. Asadar, nu trebuie sa iti bati capul si cu asta. In plus, are sistem antibacterian (dar toate au, in ziua de astazi) si functii de avertizare sonora pentru usa deschisa si temperatura prea ridicata. Clasa energetica este si ea decenta, A+, ceea ce aduce un consum anual de 311 KW, potrivit pentru un aparat care trebuie sa raceasca zilnic 319 l.

Asadar, cred ca Whirlpool BSNF 8101 W Aqua va fi un model care ar multumi destul de multi cumparatori (poate nu pe cei care cauta dotari premium din toate punctele de vedere). Dar, daca vrei o combina buna, incapatoare, de la un brand foarte mare si cu vreo cateva elemente pe care nu le gasesti chiar peste tot, Whirlpool BSNF 8101 W Aqua iti ofera cam tot ce cauti. Nu in ultimul rand, pretul este unul atractiv si, daca vei gasi aparatul redus, atunci chiar poate deveni o tinta.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, No Frost, 319 l, Clasa A+, 6th Sense, Dozator apa, H 188.5, Alb. Cumpara akoom cu reducere!

9.7 Total Score
Spui Whirlpool, spui combina frigorifica de top

Whirlpool BSNF 8101 W Aqua este acea combina frigorifica de care te indragostesti la prima vedere. Cu un design desprins parca din schitele de proiect Apple, combina inglobeaza tehnologie de ultima ora si ofera spatiu arhisuficient chiar si pentru familiile mai numeroase. O cumperi akoom la un pret foarte bun!

Tehnologie
9.6
Design
9.8
Pret
9.7