Review Ultrabook Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ061H

Cum ai reactiona daca ti-as spune ca poti sa ai la indemana toate informatiile de care ai nevoie, toate filmele, serialele si toate datele de care ai nevoie la birou? Aceste lucruri sunt posibile doar daca tii pasul cu evolutia tehnologiei care ne inconjoara si daca esti la curent cu ultimele aparitii in materie de tehnologie IT sau laptopuri. Pentru a-ti veni in ajutor, o sa iti prezint Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ061H, un ultrabook de ultima generatie.

Vezi aici pretul

Ultrabook-Asus-ZenBook-Pro-UX501JW-FJ061H-rightZenBook Pro redimensioneaza si redefineste intreaga clasa a ultrabook-urilor datorita aspectului sau foarte impresonant. Designul plin de rafinament datorat gravarii cu laser vine in completarea aspectelor privind displayul tip LCD Touchscreen cu o diagonala de 15.6 inch, o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si o tehnologie Glare MultiTouch Screen. Aceasta rezolutie uimitoare iti garanteaza imagini de-a dreptul inegalabile, depasind de patru ori calitatea unui display Full HD. Importanta acestei caracteristici nu se limiteaza doar la afisare, cu ajutorul acesteia putand prelucra fotografii si imagini la o rezolutie foarte buna.

Dupa cum am precizat si in partea de introducere, poti folosi acest laptop oriunde si oricand ai nevoie intrucat vei avea toate datele necesare la indemana si nici gabaritul acestuia nu te va incomoda. Cu o dimensiune de 383 x 20.6 – 21.3 x 255 mm si greutatea de 2.27 kg vei putea sa iei ultrabook-ul cu tine peste tot, in concediu, in vacanta, in vizitele la rude. In partea stanga a acestuia avem porturile pentru HDMI, pentru alimentare, si un port USB, iar in partea dreapta avem doua porturi USB, o iesire audio, dar si slotul pentru carduri SD si MMC.

In enumerarea tuturor motivelor pentru care Asus ZenBook Pro ar trebui sa fie o parte componenta a viatii tale private si profesionale trebuie sa fie si elementele de performanta si caracteristici tehice. Cu un procesor Intel Core i7 model 4720 cu 4 nuclee ce poate rula in mod standard la o frecventa de 2600 MHz, acesta se clasifica ca fiind unul dintre cele mai performante ultrabook-uri ale momentului. In situatia unei solicitari mai puternice, acest procesor poate fi accelerat pana la o frecventa de 3600 MHz.

Buna functionare a filmelor, programelor, dar si jocurilor este garantata de prezenta unei memorii RAM DDR3 de maxim 8 GB si a unei placi video dedicate GDDRS NVIDIA GeForce GTX960M de 4GB. Posibilitatea de a putea viziona un film sau un serial oricand doresti se poate realiza prin intermediul stocarii datelor pe un hard de 1 TB. Pe langa aceste caracteristici de performanta, mai avem detalii privind difuzoarele integrate, microfon integrat, o camera web HD, dar si posibilitatea de comunicare prin intermediul Bluetooth-ului 4.0 sau a retelei wireless 802.11 ac.

Il vrei? Comanda-l de aici!

Analizand motivele pentru care ai avea nevoie de un ultrabook, dar si posibilitatea aplicatiilor si activitatilor pe care le poti desfasura cu ajutorul acestei tehnologii, consider ca pretul de aproximativ 6100 lei la care il poti gasi in magazinele de specialitate sau in mediul online este unul justificat in acest moment. Acest laptop mai are inclus in pachetul sau si o geanta profesionala si cablu USB 2.0 in RJ45 si un cablu mDP in VGA.

9.7 Total Score
Un ultrabook aproape perfect

Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ061H se dovedeste a fi un ultrabook nu doar extrem de performant, ci si cu un design cu adevarat deosebit. E adevarat, costa destul de mult, dar merita pana la ultimul leu.

Tehnologie
9.8
Design
9.9
Pret
9.4