Review Toshiba Satellite Z30-B-100

Timpul in care traim sa afla in continua miscare si intr-o continua evolutie, astfel ca, pentru a putea reusi, trebuie sa tinem pasul cu aceasta. Indiferent de ce tip de utilizator esti sau de motivele pentru care ai putea avea nevoie de un nou laptop, Toshiba Satellite Z30-B-100 este modelul propus pentru a corespunde necesitatilor tale.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Toshiba-Satellite-Z30-B-100-rightDesignul acestui produs este realizat pentru a putea fi utilizat oriunde si oricand vei avea nevoie. Un design elegant si simplu al carcasei de culoare argintie din magneziu asigura o greutate a acestui laptop de doar 1.2 kilograme si o grosime de doar 17.9 mm. Acest lucru il face un dispozitiv portabil eficient si rezistent, testele de specialitate demonstrand faptul ca acesta rezista de la o cadere de aproximativ 76 cm.

Fiabilitatea si rezistenta se datoreaza si prezentei tastaturii iluminate care poate rezista in cazul unei stropiri pana la o cantitate de 30 ml, ceea ce face ca sa avem timp necesar pentru a inchide laptopul si a salva fisierele in cazul varsarii accidentale a unui lichid peste acesta. Iluminarea tastaturii vine in ajutor si in momentul utilizarii acestuia in conditii de iluminare scazuta sau chiar noaptea. In ceea ce priveste ecranul, acesta iti garanteaza imagine clara in care sa vezi si cele mai mici detalii fara a fi deranjat de unele straluciri. Display-ul LCD LED cu un format HD, caracteristici Non-reflective cu o diagonala de 13.3 inch si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli iti garanteaza acest lucru.

Toshiba-Satellite-Z30-B-100-right-josFunctionarea acestui laptop se bazeaza pe procesoarele Intel Core din a cincea generatie, ce iti asigura cea mai buna performanta indiferent de stilul tau de viata, modelul procesorului 5200U cu doua nuclee si o frecventa de 2200 MHz garantandu-ti acest lucru. In cazul in care acest procesor este suprasolicitat, poate fi accelerat pana la o frecventa de 2700 MHz. Capacitatea de memorie DDR3 de 8 GB ce se poate extinde pana la 16 GB te ajuta sa te bucuri de o buna functionare a programelor si aplicatiilor. Chiar daca are capacitatea de stocare destul de mica de 256 GB si o placa video integrata, acest laptop compenseaza prin prezenta porturilor USB 3.0, a Bluetooth-ului 4.0, dar si a bateriei Li Ion 4 celule care iti asigura o functionare de pana la 16 ore cu o singura incarcare.

Pe langa aceste caracteristici, iti asigura o experienta audio-video de foarte inalta calitate datorita sistemului de sunet cu tehnologia DTS Studio Sound si a afisajului HD Toshiba. Daca vrei sa transferi date pe/de pe acest laptop, pe langa porturi mai ai la dispozitie un cititor de carduri care suporta carduri SD, mini SD, microSD, SDHC, SDXC, MMC, un port HDMI, dar si posibilitatea de conectare Wireless 802.11 ac/a/b/g/n. Pentru cei care iubesc sa comunice online, acest laptop are o camera incorporata de 2.0 MP, un microfon si difuzoare integrate.

Cumperi acum si primesti si o tableta CADOU. Click pentru detalii

Chiar daca pretul poate parea destul de mare pentru unele persoane, faptul ca are o durata de utilizare de pana la 16 ore si ca vine cu un sistem de operare Microsoft Windows 8.1 pe 64 biti preinstalat contrabalanseaza acest aspect. Pe scurt, toate caracteristicile sale, inclusiv cele enumerate, demonstreaza ca Toshiba Satellite Z30-B-100 se incadreaza intr-un raport pret calitate destul de eficient.

9.7 Total Score
Un ultrabook performant cu un design deosebit

Toshiba Satellite Z30-B-100 este cu adevarat remarcabil. Rar ne-a fost dat sa ne jucam cu un laptop atat de bine asezat din toate punctele de vedere. Hardware este atent echilibrat, iar designul chiar este unul care face diferenta. Un ultrabook excelent pentru cei care vor sa si aibe o identitate aparte.

Tehnologie
9.7
Design
9.8
Pret
9.5