Sony Bravia 40W705C, televizor Smart LED de 102 cm – Calitatea care se vede

Televizor-Smart-LED-Sony-Bravia-102-cm-40W705C-remoteInainte de avorbi de Smart LED Sony Bravia 40W705C, trebuie sa spunem ca electronicele marca Sony nu mai sunt un lux decat prin felul in care sunt concepute si din perspectiva performantelor lor. In rest, un aparat Sony, campion pe segmentul sau, este oricand cea mai buna alegere, cu atat mai mult cu cat electronicele acestui brand sunt mereu mai accesibile si mai prezente in caminele oamenilor.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Smart LED Sony Bravia 40W705C – la inaltimea renumelui

Calitatile televizorului Smart LED Sony Bravia 40W705C, 102 cm sunt toate la vedere. Este un electronic mare, elegant, atat de subtire incat este aproape de necrezut ca poate fi si rezistent, si totusi este, pentru ca avem de-a face cu Sony, campionul electronicelor. Acest televizor este o declaratie de frumusete si stil, umple incaperea si te cheama incontinuu in preajma emisiunilor preferate.

Nu exista transmisiune tv pe care acest televizor sa n-o redea in parametrii cei mai inalti care exista la ora actuala pe piata televizoarelor. Imaginea este fulminanta, mai presus decat viata insasi, avand parca o existenta proprie. Este atat de clara incat taie rasuflarea, calitatea senzationala Full HD fiind cea care face din aceasta experienta una pe care nu vei mai dori s-o inlocuiesti cu altceva. Fiecare pixel este imbunatatit cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini, performerul Sony fiind o data in plus la inaltimea renumelui sau mondial.

Tehnologii inovatoare si in modelul Sony Bravia 40W705C

Unul dintre elementele care diferentiaza televizorul Smart LED Sony Bravia, 102 cm este calitatea sunetului. In timp cea aceasta este o preocupare care nu capata aceeasi atentie cu imaginea pentru foarte multi dintre producatorii de televizoare, Sony nu lasa nimic la voia intamplarii. Si sunetul trebuie sa fie la inaltimea imaginii, drept care Smart LED Sony Bravia 40W705C, 102 cm vine cu un bas mai puternic, superior, cu detalii de sunet care fac vizionarea unui concert, de exemplu, de mii de ori mai intensa, iar boxa Bass Reflex, care reproduce sunete clare, bogate, de la tonurile inalte la cele joase extinse, iti va deveni cel mai antrenant prieten.

Televizor-Smart-LED-Sony-Bravia-102-cm-40W705C-leftPer ansamblu, sunetul livrat de televizorul Smart LED Sony Bravia 40W705C, 102 cm este o experienta in sine, captivant, generat de un S-Force Front Surround cinematografic care simuleaza modul in care creierul coreleaza sursele de sunet pentru a genera volum. Mai mult, detaliile sunt cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida, cu Motionflow XR. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale. Sony se intrece pe sine introducand aceste insusiri unice in televizorul care transforma livingul in sala de concert sau in cinematograf.

Cumpara akoom cu reducere

Vizionarea si auditia vietii tale

Televizorul Smart LED Sony Bravia 40W705C, 102 cm este un gigant perfect adaptat nevoilor tale actuale. Poti sa-ti stochezi emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externa cu USB, pentru a le viziona oricand. USB HDD REC permite inregistrarea temporizata printr-o singura atingere a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB. Ai pe smartphone imagini memorabile care ar putea deveni senzationale pe un ecran mare? Este foarte simplu sa faci acest lucru posibil cu Mobile High-Definition Link al televizorului, care reda clipurile video si fotografiile la calitate HD. Poti sa folosesti aplicatiile pe ecranul mare sau sa asculti muzica in format MP3 prin boxele televizorului. Si cum am amintit deja la ce standarde de sunet reda televizorul Smart LED Sony Bravia 40W705C, 102 cm, nu mai trebuie decat sa te asezi confortabil si sa te pregatesti pentru vizionarea si auditia vietii tale.

9.7 Total Score
Un smart LED de toata frumusetea. De la Sony, bineinteles

Sony Bravia 40W705C este nu doar un televizor excelent din punct de vedere tehnic, este si un obiect atractiv, un lucru ce se va integra perfect in livingul sau sufrageria ta. Diagonala de 102 cm este perfecta pentru spatiile medii, iar pretul este unul cu adevarat deosebit. Un televizor care ne place foarte mult!

Design
9.6
Pret
9.7
Tehnologie
9.7