Televizor Smart Samsung 32H5500, full HD pentru o calitate superioara a imaginii

Piata televizoarelor s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, iar asta, concomitent cu scaderea preturilor, a facut ca mai toate magazinele de profil sa vanda doar modele LED sau LCD, cu redare HD. Daca acum cativa ani un astfel de televizor costa foarte mult, acum acestea reprezinta standardul, iar cumparatorii trec deja cu usurinta la urmatorul nivel, adica Full HD. La aceasta se mai adauga si inovatia Smart, ceea ce permite televizorului sa se conecteze la Internet si sa se poate naviga de pe el. Samsung 32H5500 este un model Smart TV HD iar, pentru ceea ce ofera, pretul cerut nu este chiar deloc unul mare.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Tot ceea ce iti poti dori de la un televizor

Samsung-32H5500-rightSamsung 32H5500, prin toate dotarile sale, pare sa ofere cam tot ceea ce si-ar putea dori orice persoana. Pentru sport acesta prezinta modul Football, care ofera o claritate superioara a imaginii, dublata de o miscare fluida care iti ofera sansa de a urmari oricare detaliu, pentru jocuri se poate alege modul Game, iar modul Movie este destinat filmelor, mai ales celor full HD (Blu-ray). Culorile se ridica si ele la inaltime iar imaginea este clara indiferent de unghiul din care se priveste. In plus, setarile initiale se realizeaza cu usurinta.

Se pot urmari filme si de pe stick, televizorul avand doua porturi USB 2.0, dar si trei HDMI. Iar daca imaginea este de calitate, la fel se intampla si cu sunetul, acesta fiind redat prin doua difuzoare Down Firing + Full Range. Ecranul are o diagonala de 80 cm, fiind potrivit mai mult pentru dormitoare decat pentru livinguri spatioase, in timp ce rezolutia este de 1920 x 1080 pixeli.

Vezi aici mai multe modele Samsung aflate in promotie.

Un procesor  Quad Core pentru viteze si performante sporite

Fiind un model Smart, era normal ca viteza de procesare a lui Samsung 32H5500 sa fie una superioara. Asadar, prin intermediul televizorului se poate naviga printr-un browser, ai acces la contul de Skype si la un numar destul de mare de aplicatii, toate multumita functiei Smart. In plus, doua sisteme ajutatoare (Smart View 2.0 si Screen Mirroring), impreuna cu conexiunea Wi-Fi cu care este dotat televizorul ajuta utilizatorul sa recepteze pe ecranul unui laptop sau al unei tablete ce se intampla pe cel al televizorului, dar si vice versa, de pe gadget sa transmita pe televizor. Asadar, nu doar ca ai parte de cea mai buna transmisie full HD, dar te poti bucura si de o interconectivitate deosebita.

Vezi aici mai multe fotografii si specificatii tehnice

Impreuna cu standul, televizorul are niste dimensiuni de 721.4 x 465.1 x 163.4 mm, iar greutatea sa este de 5.3 kilograme. Diagonala sa de 80 cm il prezinta si ea ca pe un model de marime medie, ceea ce il face un pic nepotrivit pentru casele foarte mari. Insa pentru cei care isi doresc un televizor de calitate pe care sa il monteze intr-un spatiu mai redus, cu greu se poate gasi o alternativa mai buna. Samsung este un varf in domeniul televizoarelor si chiar daca are si produse mult mai performante, modelul 32H5500 prezinta niste calitati de luat in seama si un raport calitate pret excelent.

9.2 Total Score
Un televizor smart la un pret foarte bun

Samsung este un varf in domeniul televizoarelor si chiar daca are si produse mult mai performante, modelul 32H5500 prezinta niste calitati de luat in seama si un raport calitate pret excelent.

9.2Editor's score
Tehnologie
9.1
Design
9.2
Pret
9.3
8User's score
Tehnologie
9
Design
8
Pret
7
 1. sabin iunie 8, 2015 at 8:23 pm
  4
  Tehnologie
  90
  Design
  80
  Pret
  70

  Un televizor extrem de bun. O achizitie inspirata as zice. Are el si cateva mici hibe, pornind de la diagonala totusi prea mica. Insa la pretul cu care l-am luat chiar este foarte bun.