Televizor Smart LED LG 49LF630V, 123 cm – Fereastra-retina

Brandul LG s-a intrecut din nou pe sine odata cu intrarea pe piata a televizorului Smart LED LG 49LF630V, 123 cm. Este pentru cele mai inalte pretentii de vizualizare si entertainment, este atat de subtire incat este ca si cum ai duce in casa o coala magica, adevarata fereastra catre intreaga lume. Ai toate sansele ca acest televizor sa devina piesa centrala a timpului pe care il petreci acasa, cu ai tai.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Pe cat de subtire, pe atat de robust

In timp, LG a devenit sinonim cu zveltetea electrocasnicelor care se evidentiaza imediat. Nu este de mirare ca la fiecare sesiune de reduceri sau promotii, televizoarele acestui brand sunt printre primele optiuni. Reusesc sa impresioneze de fiecare data prin subtirimea extrema care este departe de a fi fragilitate. Dimpotriva. Televizorul Smart LED LG 49LF630V, 123 cm este pe cat de subtire pe atat de robust, fiabil si economic. Reda la standarde de exceptie si cel mai fin detaliu. Nu vei scapa nici ultima piatra pretioasa de pe lenjeria Victoria’s Secret care defileaza pe podium, nici ultimul fir de iarba de pe stadion, cat despre fazele fixe, ce sa mai vorbim… sudoarea efortului lui Ronaldo nu a fost niciodata mai vizibila. Si totul este la scara mare, in unghiuri de vizualizare excelente si cu o functionalitate atat de facila incat pare o joaca de copii.

Milioane de culori in nuante infinite

Televizor-Smart-LED-LG-49LF630V-leftL-ai pus in living. Este mare, limpede si arata ca un aparat din viitor. BeanBird te va ghida prin procesul de instalare. BeanBird este un asistent personal care este usor de utilizat. Televizorul Smart LED LG, 123 cm reda cu asemenea dinamism si claritate, incat devine una cu retina ta, care nu se mai poate dezlipi de aceste milioane de culori in nuante infinite care fac ochiul sa transmita creierului cele mai sofisticate mesaje vizuale. Fiul tau cel mare vrea sa vada Star Trek neaparat pe acest ecran fabulos, cel mic tine mortis sa mute pe canalul de desene animate, ca incep Mickey si Minnie si nu poate rata nicio secventa. Sotia va da pe toti la o parte sa prinda ultimul film cu Gerard Butler, iar tu nu mai poti decat sa te duci in dormitor sa vezi meciul. Sau sa mai cumperi un televizor Smart LED LG 49LF630V, 123 cm, cu succesul garantat. Oricum pretul este unul foarte bun…

Vezi toate detaliile tehnice si mai multe fotografii

Ce este mai bun

Iar daca prin vreo minune il ai numai pentru tine, iti poti modifica preferintele oricand prin intermediul meniului Quick Setting, poti comuta intre orice aplicatie, transmisiune, serviciu VoD sau periferice conectate fara a fi nevoit sa navighezi catre un home screen inainte. Gasesti instant orice sursa de divertisment direct din Launcher. Accesezi imediat continutul tau preferat si navighezi cu usurinta cu ajutorul hub-ului de divertisment Smart Share. Un pop-up va aparea pe ecran de fiecare data cand conectezi cate un nou dispozitiv. Ai sansa rara de a vedea emisiunea inregistrata sau un film de actiune pe sufletul tau acum, repede, pana nu intervin alte prioritati. Si daca intervin, ai o multitudine de noi metode de a distribui continutul aflat pe device-urile tale inteligente pe ecranul televizorului Smart LED LG 49LF630V, 123 cm. Ai vrut ce este mai bun, asta ai!

9.7 Total Score
Un televizor Smart, mare si ieftin

Daca nu esti unul care vrea neaparat televizor Samsung, atunci articolul nostru te atinge unde-ti este mai drag. La pret si dimensiune. Pe langa faptul ca este ieftin, are si or educere mare, televizorul LED LG 49LF630V are o diagonala uriasa, 123 cm, si mai este si Smart. Ce sa vrei mai mult?

Design
9.7
Tehnologie
9.8
Pret
9.7