Televizor Smart Android LED Sony Bravia 43W756C, 108 cm – Sa vezi si sa crezi

Inca nu ai vazut nimic daca nu ai vazut pe un ecran ca al televizorului Smart Android LED Sony Bravia, de 108 cm! Specialistii planetari ai sunetului, Sony, au dus excelenta la un alt nivel, dand pietei o combinatie exceptionala de imagine incredibila si sunet care vine din toate partile, pentru o experienta memorabila. A vedea la un asemenea televizor inseamna a crede, intr-atat este de real totul.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Companionul perfect al entertainmentului

Experienta de vizionare cu televizor Smart Android LED Sony Bravia 43W756C, 108 cm este foarte aproape de celebra expresie „cu gura cascata”. Nu te vei mai putea desprinde de tot ceea ce ofera acest televizor, companionul perfect al entertainmentului familiei tale. Excelenta este coordonata majora pe care se poate viziona si un meci de fotbal, atat de aproape incat mai ca dai cu piciorul in minge, sa-i misti pe nepriceputii din teren, si o emisiune culinara, atat de aproape incat se simte mirosul de sos iute pe care Jamie Oliver tocmai l-a dres in blender, si o emisiune de divertisment – cine a spus ca nu poti sa ai karaoke chiar acasa, cu ai tai, in fata televizorului tau Smart Android LED Sony Bravia 43W756C, 108 cm? – si un jurnal de stiri care sa te puna in contact direct cu intreaga lume. Toate acestea de pe un televizor atat de subtire incat este aproape coala de hartie, atat de performant incat iti aduce planeta in mijlocul sufrageriei si atat de frumos incat vei vrea cate unul pentru fiecare camera (cu amendamentul ca pentru dormitor este totusi cam mare, nu de alta, dar experienta perfecta pe care o ofera nu te va mai lasa sa dormi!).

Vezi aici toate modelele de televizoare Sony cu Android

Imagine exceptionala

Televizorul Smart Android LED Sony Bravia 43W756C de 108 cm ofera, asadar, o imagine exceptionala, cu detalii care taie respiratia, in culorile cele mai vibrante care ti-ai imaginat ca exista (sau poate nici nu ti-ai imaginat ca este posibil sa existe asa ceva!) si un sunet care acompaniaza imaginile la asemenea standarde incat poti uita sa mananci, sa dormi, sa lucrezi… In termeni tehnici, toate acestea se traduc prin faptul ca fiecare pixel este imbunatatit la perfectie cu tehnologia de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disc si chiar si din fotografiile digitale.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Inca mai mult

Mai mult, experienta TV pe care ti-o faciliteaza televizorul Smart Android LED Sony Bravia 43W756C, 108 cm, care arata de parca a coborat dintr-o naveta spatiala, este una mai inteligenta ca niciodata: da acces usor si intuitiv la o lume fascinanta de aplicatii, jocuri, filme, clipuri video de pe Internet si la multe altele. Mai mult? Bineinteles: vezi usor continutul de pe smartphone pe ecran cu Google cast, primesti raspunsuri cu functia de cautare vocala, compilezi muzica preferata cu Google play, partajezi fotografii cu familia si prietenii. Inca mai mult? Desigur. Nu-ti ramane decat sa le descoperi chiar „akoom”!

9.8 Total Score
108 cm de fericire!

Televizor Smart Android LED Sony Bravia 43W756C cu diagonala de 108 cm se afla deja pe lista noastra pentru cadourile de sarbatori. Pretul este unul excelent care incurajeaza achizitia in orice moment, iar televizorul in sine este o bijuterie tehnologica.

Design
9.7
Tehnologie
9.9
Pret
9.7