Televizor Smart Android 3D LED Philips 40PFH6510/88, 101 cm

Un televizor Philips de un metru este un vis. Este un metru de imagine impecabila, de performanta de redare, de sunet amplu, de culori vibrante, de dinamism incomparabil al actiunii de pe ecran.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Ce incepe cu imaginea perfecta…

Televizor Smart Android 3D LED Philips 40PFH6510/88In buna traditie Philips, la inceput este imaginea. Odata pornit televizorul Smart Android 3D LED Philips, intelegi de ce unii folosesc termenul „android” degeaba, asa, publicitar, sau pentru ca suna bine, iar altii te trimit prin tehnologie direct in viitor, acolo unde SF este normalitate. Este cazul acestui televizor mare, cu o imagine incredibila, care reda in detalii pe care nici nu le-ai fi crezut posibile. Ai de-a face cu o experienta unica, si totusi repetabila de fiecare data cand pornesti televizorul Smart Android 3D LED Philips 40PFH6510/88.

Apoi este sunetul. Daca vezi un meci, vuietul stadionului este exact langa tine pe canapea, mai sa te faca sa sari in sus. Daca asculti muzica, poti sa incepi sa sustii ritmul, atat de vibrant este ceea ce auzi. Si parca vine din toate partile, ca si cand te-ai afla in miezul Salii Palatului, in centrul unei acustici de exceptie. Peste toate acestea, televizorul Smart Android 3D LED Philips 40PFH6510/88 este de o frumusete gratioasa si zvelta, ca si cum abia ar astepta sa danseze cu tine. Sau, dupa caz, sa-ti pastreze emisiunea preferata in cazul in care ai ratat-o. O unitate de stocare externa conectata la TV iti permite sa inregistrezi transmisiuni digitale pentru a le vedea ulterior sau pentru a revedea momente importante. Poti chiar sa programezi inregistrari. Si astfel trecem la inteligenta televizorului Philips Smart Android 3D LED.

Mai multe modele de Smart TV cu Android

… se incheie cu adaptabilitatea perfecta

Ai avut incredere in brandul Philips din nou si o data in plus nu te-ai inselat. Ca si in cazul „android”, la capitolul „smart” ai de-a face tot cu un campion. Televizorul Smart Android 3D LED Philips 40PFH6510/88 este tot ce spune numele lui si inca mult mai mult. Cu Android pe Smart TV-ul tau te vei bucura de o interfata mai prietenoasa si de mai multa viteza. Ai acces la continut nelimitat: de la Google Play la aplicatiile preferate sau la browersul Google Chrome. Google Cast impreuna cu dispozitivul tau smart iti faciliteaza interactiunea dintre dispozitive. Printr-o apasare de buton poti vedea continutul de pe telefonul sau tableta ta compatibila cu Google Cast direct pe ecranul televizorului si poti folosi dispozitivul in timp ce continutul ruleaza pe tv.

Televizorul Smart Android 3D LED Philips 40PFH6510/88 este si performerul distractiei tale. Google Play iti ofera jocuri pentru toate varstele. Optimizat pentru a fi jucate pe tv, arata incredibil, asa cum numai Philips stie sa redea. Nu mai ai nevoie de alte cabluri sau de o alta consola de jocuri, pentru ca te poti juca folosind un controler wireless. Ambilight este tehnologia unica Philips ce vine sa completeze un super Smart TV cu Android. Cu Ambilight pe 2,3 sau 4 laturi te vei bucura de cea mai buna experienta de vizionare, dar si de utilizare a aplicatiilor si jocurilor disponibile pe Android TV.

Un televizor Philips de un metru, 3D, smart si android, este un vis cat se poate de accesibil.

9.8 Total Score
Televizorul viitorului

In televizorul Smart Android 3D LED Philips 40PFH6510/88 ai toata tehnologia de care in cativa ani se vor bucura toate televizoarele. Daca moda Smart este in plin avant, cea a televizoarelor cu Android este abia la inceput de drum. Daca vrei sa fii printre primii care se bucura de noua experienta, iti poti comanda acest model. Deja este extrem de accesibil ca pret.

Design
9.8
Tehnologie
9.8
Pret
9.9