Philips 50PFH4009/12: un televizor dedicat continutului Full HD

Daca iti doresti un televizor de mari dimensiuni care sa iti redea imagini clare si care sa devina centrul de interes in camera de zi, atunci Philips 50PFH4009/12 ti se va parea o alegere foarte atractiva.

Modelul este unul propus in 2014 si are un pret foarte bun pentru dimensiunile sale.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Imagini care fac HD-ul sa para invechit

Televizorul Philips 50PFH4009/12 nu este unul smart, asa ca producatorul a plusat puternic pe partea de imagine. Astfel, ecranul a fost dotat cu numeroase tehnologii de actualitate pentru a imbunatati vizibil calitatea imaginilor si experienta de vizionare. Ecranul care masoara nu mai putin de 127 de cm beneficiaza astfel de un raport foarte echilibrat intre contrast, luminozitate, claritate si scala de redare. Sistemul Digital Crystal Clear ofera 69 de miliarde de culori care sunt, in acelasi timp, calibrate pentru a fi redate fidel. Contrastul este dinamic, adica se stabileste diferit in functie de zonele ecranului, comparand tonuri vecine pentru a rezulta o valoare de 500000:1. Luminozitatea constanta este de 280 cd/mp, constrastul fiind astfel sustinut, iar upgrade-ul de claritate este vizibil imediat.

Imaginile se vor vedea impecabil la rezolutia de 1980 x 1080 de pixeli, dandu-ti astfel posibilitatea sa urmaresti filmele si serialele preferate la 1080p, iar canalele HD vor parea ca de-abia acum isi ating cu adevarat potentialul. Datorita tehnologiei Perfect Motion Rate de 100 Hz, imaginile in miscare vor fi si ele mai clare si vor fi redate cu mai putin blur. Ai la dispozitie si functia de inregistrare a emisiunilor sau filmelor, asa ca poti urmari cand vrei continutul preferat. Ecranul urias are o rama foarte subtire care completeaza experienta de vizionare, atentia ta nefiind distrasa cu nimic.

Multi dintre cumparatori nu acorda o atentie deosebita sunetului atunci cand cumpara un televizor, lucru ce poate atrage dezamagiri ulterioare. In cazul de fata, insa, lucrurile stau destul de bine, difuzoarele integrate avand o putere de 20 W si fiind dotate cu sisteme surround si de crestere a claritatii, asa ca sunetul nu va fi doar puternic, ci si omnidirectional si clar.

Port-uri pentru extinderea distractiei

Pentru a mai scadea din efectul static dat de lipsa functiilor smart, televizorul ofera o serie de port-uri prin care poti asocia diferite playere, console de joc sau chiar si laptopuri sau PC-uri pentru a te juca pe ecranul de mari dimensiuni. In acelasi timp, poti reda continut direct de pe stick-uri sau HDD-uri externe, asa ca poti asculta muzica si viziona fotografii direct de pe astfel de dispozitive. Exista asadar 2 port-uri HDMI, 1 port USB si unul Scart. Datorita tunerului digital DVB-T, DVB-C ,vei putea urmari canale digitale fara a mai fi nevoie de un receiver extern care sa ocupe spatiu langa televizor.

Cumpara akoom cu reducere

Concluzie

Philips 50PFH4009/12 este un televizor Full HD ieftin care se remarca prin dimensiunile generoase si calitatea imaginilor. Modelul este ideal pentru camera de zi, oferind o experienta speciala de vizionare. Intrucat nu dispune de functii smart, televizorul este potrivit pentru cei interesati de calitatea la care urmaresc filmele, serialele si canalele preferate si nu se supara sa acceseze internetul de pe alte dispozitive din casa.

9.5 Total Score
Un televizor Full HD pentru intreaga familie

Philips 50PFH4009/12 este un televizor perfect pentru orice living. Dincolo de calitatile subliniate in review-ul nostru, trebuie sa mai stiti si ca are un pret extrem de avantajos. Merita cumparat akoom.

Tehnologie
9.5
Design
9.3
Pret
9.6