LG 32LB580B: upgrade-ul de la TV-ul clasic de care ai nevoie

Daca inca ai un televizor clasic, vei fi uimit sa vezi cat de mari sunt transformarile aduse de un model actual. Multi dintre noi insa nu ne dorim chiar ultimul televizor-gadget iesit pe piata, mai ales daca avem un buget mai mic si oricum nu urmeaza sa desfasuram functii complicate.

LG 32LB580B este un televizor potrivit pentru a face trecerea spre noutate, oferind acces la functii actuale fara a fi insa scump si greu de folosit.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Televizor HD cu imagini vibrante

LG-32LB580B-rightFata de televizorul vechi, imaginile de pe ecranul lui LG 32LB580B ti se vor parea foarte atractive. In primul rand, e de observat trecerea la alt nivel de claritate, imaginile fiind mai putin pixelate datorita rezolutiei HD de 1366 x 768 de pixeli. In acelasi timp, imaginile in miscare sunt redate mult mai fluid datorita sistemului Motion Clarity Index de 100 Hz. Asta inseamna ca vei vedea mai putin blur si mai multe detalii. Ecranul de 81 cm e destul de mare pentru a pune in evidenta claritatea si, in acelasi timp, usor de pozitionat in orice camera, iar carcasa argintie si subtire arata foarte elegant. Pentru ca unele persoane folosesc televizorul pe suport, in timp ce altele il fixeaza pe perete, este util faptul ca ecranul este IPS, avand astfel unghiuri largi de vizualizare. Apoi, culorile LG sunt printre cele mai apreciate de pe piata datorita acuratetei la care sunt redate. Partea si mai atractiva este ca ai la dispozitie numeroase optiuni pentru setarea personalizata a contrastului, luminozitatii si culorilor. Meniul este intuitiv si usor de folosit.

Conectivitate mare si functii smart pentru o vizionare extinsa

Daca pana acum foloseai televizorul doar pentru a urmari emisiuni si filme prin cablu, acum ai posibilitatea sa accesezi mult mai usor televiziunea digitala, fara a mai avea nevoie de un receiver extern. E de ajuns sa conectezi un card discret de la compania ta de cablu.

LG 32LB580B este dotat de asemenea cu un numar generos de port-uri, astfel incat sa poti conecta la ecran diverse playere, suporturi de continut (stick-uri, HDD-uri), dar si alte dispozitive video sau console de joc. Ai la dispozitie asadar 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, 1 port video composite, 1 intrare Scart si o intrare component. Atunci cand conectezi tableta sau smartphone-ul, interfata te ajuta sa transferi si sa accesezi mult mai usor continutul.

Vezi aici mai multe fotografii si detalii tehnice

Partea care ti se va parea cea mai interactiva este insa cea smart. Vei putea astfel sa navighezi pe internet, sa folosesti aplicatii si sa postezi pe retelele de socializare asa cum faci si pe tableta sau smartphone, putand sa-ti distribui continutul preferat pe toate dispozitivele, astfel incat sa te bucuri mereu de el. Interfata te va ajuta sa gasesti rapid ceea ce cauti, existand pentru asta chiar o functie de cautare dedicata. In acelasi timp, vei gasi recomandari relevante pentru divertisment.

Daca esti in cautarea unui televizor ieftin, citeste aici si review-ul nostru la Samsung 32H4000.

Concluzie

LG 32LB580B este un televizor ieftin care iti ofera acces la functii populare pe piata in acest moment, cum sunt cele smart, precum si imagini de calitate net superioara celor de pe modelele clasice. Televizorul are un raport bun intre dimensiuni si claritatea imaginilor, asa ca experienta de vizionare va fi foarte buna indiferent daca urmaresti un film, navighezi pe internet sau te joci, achizitia fiind una buna.

9.2 Total Score
LG 32LB580B - un televizor ieftin, dar smart

LG 32LB580B este un televizor ieftin, dar suprinzator de bun. Iti ofera o experienta extrem de placuta, imagini excelente, dar si acces la functia smart.

Tehnologie
8.8
Design
9.3
Pret
9.5