Televizor LED VORTEX LED-V19ZH8DC, 48 cm – Vizionarea ca optiune

Intr-o epoca in care televizorul trebuie neaparat sa fie foarte mare, un spectacol prin el insusi, ca asa este moda, exista si persoane care cred ca acest obiect este destinat vizionarii echilibrate, in cele mai bune conditii dar fara excese, ca nu trebuie transformat in centrul existentei pentru ca, nu-i asa, pana la urma avem la indemana suficiente dispozitive mobile care sa ne tina distrati, informati, captati. Pentru acest tip de atitudine fata de vizionarea emisiunilor de televiziune exista varianta de televizor LED VORTEX LED-V19ZH8DC, 48 cm.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Televizor LED VORTEX LED-V19ZH8DC – vrei sa vezi

Televizoarele de mai mici dimensiuni sunt preferate in general de persoanele care traiesc si altceva in afara de „have fun”: mai citesc o carte, mai fac o plimbare, mai privesc rasaritul in natura si nu pe smartphone, se mai joaca cu copiii lor si nu doar pe ecrane de laptop. Tehnologia face ca aceste televizoare echilibrate ca dimensiuni ale ecranului sa aiba imagine impecabila, iar VORTEX LED-V19ZH8DC, 48 cm face parte din aceasta categorie.

Este ceea ce se numeste un televizor ideal. Nu agreseaza spatiul in care este pus, nu devine „stat in stat” la tine in casa, anihilandu-ti decorul interior sau atmosfera din jur. Nu te impresoara din toate partile si isi indeplineste astfel functia esentiala de optiune: optezi sa privesti o emisiune de televiziune, nu faci asta pentru ca televizorul este atat de mare incat nu mai ramane spatiu pentru altceva. De aceea VORTEX LED-V19ZH8DC, 48 cm este foarte potrivit intr-un birou, acolo unde vrei sa vezi stirile in liniste, departe de comentariile subiective din mediul online de pe care „se informeaza” toti cei care apeleaza la smartphone-uri. Are o imagine clara si plina de detalii, in culori calde, care iti vor crea un sentiment de confort al vizionarii.

Vezi aici mai multe modele cu diagonala sub 80 cm

Partener de seara

Este de asemeni foarte potrivit in bucatarie, acolo unde timpii morti dintre etapele de crestere ale cozonacului pot fi petrecute in compania unei emisiuni gastronomice fara ca marimea televizorului sa te faca sa uiti de coca si sa te trezesti cu ea peste vas. Televizorul LED VORTEX LED-V19ZH8DC, 48 cm poate sta foarte bine si in camera copilului. Cel mic va putea vedea toate emisiunile pe care le prefera si toate personajele animate si nu numai pe care le iubeste fara ca tu sa te temi ca va trebui sa-i pui dioptrii la sase ani sau ca nu va reusi sa surprinda tot ce vrea in momentul in care va sta in pat in pozitiile acelea imposibile in care mai stau uneori cei mici cand se uita la televizor. Poti sa pui fara grija acest televizor in preajma copilului pe care nu il va absorbi complet, ci doar il va distra.

Daca ai un hol mai mare, locuibil, pe care ai montat un colt de cafea, televizorul LED VORTEX LED-V19ZH8DC, 48 cm este numai bun sa-ti „treci timpul” in compania unei emisiuni de divertisment care te va relaxa. La fel de bine poti aseza acest televizor in dormitor, acolo unde ai nevoie de intimitate si unde VORTEX LED-V19ZH8DC, 48 cm poate deveni un partener foarte bun de „picoteala” placuta in fata unui concert sau a unei „stand-up comedy”.

9.2 Total Score
O excelenta optiune pentru un televizor cu diagonala mica

Daca ai nevoie pentru birou sau bucatarie de un televizor cu diagonala mica, modelul VORTEX LED-V19ZH8DC de 48 cm poate fi solutia optima. Este un televizor HD cu o buna calitate a imaginii, oferit la un pret foarte bun.

Design
8.8
Pret
9.6
Tehnologie
9.3