Televizor LED SmartTech SMT3918, 99 cm – Vizionare la scara mare

Daca este momentul sa-ti schimbi televizorul din living, una dintre cele mai bune solutii din perspectiva raportului calitate-pret este LED SmartTech SMT3918, 99 cm. In suma foarte accesibila la care poate fi achizitionat primesti o multime de avantaje care fac din acest televizor o optiune dintre cele mai convenabile.

Vezi aici pretul oferit de evoMAG

SmartTech SMT3918 – redare de exceptie

Pentru ca tot ti-ai redecorat livingul si ai nevoie de un televizor nou, slim, elegant, varianta LED SmartTech SMT3918, 99 cm este irezistibila. Calitatea imaginii, inainte de toate, spune multe despre capacitatile de redare ale acestui televizor. Imaginile sunt extrem de dinamice, foarte vii, redate in excelente unghiuri de vizualizare. Nu conteaza din ce parte privesti, ca este foarte in stanga ecranului sau foarte in dreapta, ceea ce vezi este la fel de aproape si de plin de adrenalina. Vei fi fascinat de dramatismul unui film de actiune, vei fi absorbit de un meci de fotbal care va parea foarte aproape, astfel incat sa poti sa vezi foarte clar daca a fost sau nu offside, vei fi topit de placere in fata unei emisiuni culinare si total captat de stirile de la ora exacta. Ceea ce evidentiaza redarea acestui televizor este gama extinsa de culori. In milioane de nuante, ecranul te captiveaza si in milioane de detalii iti deschide o lume a actiunii care pare mai dinamica decat oricand. Combinatia ecran mare-culori stralucitoare-detalii fine este imbatabila si te va tine aproape de LED SmartTech SMT3918, 99 cm pana cand nevoia ta de divertisment va fi completa. Iar a doua zi o vei lua de la inceput.

Companion de divertisment

Televizorul LED SmartTech SMT3918, 99 cm nu este o piesa pentru intimitatea unui dormitor sau pentru spatiul bine delimitat, oricat de generos, al unei bucatarii. Nici in birou nu poate fi vorba despre a amplasa un asemenea gigant decat in cazul in care biroul este vreo incapere spatioasa, cu pereti de sticla (sau vedere la mare…). In schimb, acest televizor se poate dovedi o piesa de rezistenta in PUB-ul tau. Nimeni nu se va putea abtine sa priveasca spre acest ecran in asteptarea prietenilor, daca este vreun meci (sau vreun protest de strada…), daca vrea sa se informeze cu ultimele stiri sau daca pur si simplu vrea sa asculte linistit un calup de muzica buna impreuna cu cafeaua. Vei avea surpriza sa constati ca toti cei ce intra isi indreapta atentia spre ecranul generos, impecabil, al televizorul LED SmartTech SMT3918, 99 cm, imediat ce au dat comanda. Si chiar daca nu-l vor privi incontinuu, il vor asculta, pentru ca alaturi de o imagine excelenta, redata in cele mai bune conditii pe un ecran mare si performant, acest televizor asigura un sunet de buna calitate, care cu siguranta va fi epicentrul atmosferei in cazul in care lasi televizorul pe un canal muzical.

Vezi mai multe modele din gama SmartTech

Televizorul LED SmartTech SMT3918, 99 cm este excelent si intr-un magazin in care se mai intampla sa ai clienti la rand, si, de ce nu, intr-un salon de cosmetica, acolo unde clientela feminina are de asteptat pana sa-si vopseasca parul, unghiile sau sprancenele. In general, cam peste tot unde este nevoie de un companion de divertisment si exista spatiu suficient pentru aparitia unui televizor mare, acest LED SmartTech va face fata cu brio.

9.4 Total Score
Televizoare ieftine de la SmartTech

Modelul prezentat astazi este o alternativa pentru cei care nu dispun de un buget prea mare pentru achizitionarea unui nou televizor. Daca vrei un televizor cu diagonala mai mare, dar care sa nu coste mai mult de, sa spunem, 1.500 lei, subiectul review-ului nostru ar putea fi alternativa cea mai buna.

Tehnologie
9.4
Design
9.3
Pret
9.6