Televizor LED Smart TV 3D Philips 40PUS6809 – tehnologia cea de toate zilele

Televizorul va implini un secol nu peste multi ani. Evolutia lui de la un obiect de lux, pentru cativa, la prezenta in toate casele lumii, in forme avansate, este reflectata de cateva date: in Marea Britanie, de exemplu, erau 15.000 de televizoare in 1947, 1,4 milioane in 1952 si 15,1 milioane in 1968.

Unul dintre brandurile care au facut istorie in domeniu, de la introducerea primului bec, cu peste 120 ani în urma, este Philips. Inovatia si abordarea orientata spre oameni au ocupat un loc important în atentia companiei si au facut din produsele Philips un nume de renume.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Televizor-LED-Smart-TV-3D-Philips-40PUS6809-rightIn lumea moderna, 9 din zece case au un televizor. Cel putin. Cele mai recente studii arata ca in occident, privitul la televizor ramane principala sursa de informare si de distractie pentru majoritatea cetatenilor. Si daca tot privim la televizor, de la bunici la copii, aproape tot timpul (peste 140 de ore pe luna la nivelul sfarsitului anului 2014, potrivit cercetatorilor), de ce sa n-o facem la cele mai inalte standarde? Pentru asta exista brandul Philips, care propune televizorul LED Smart TV 3D 40PUS6809.

Philips, un brand cu tot mai multa notorietate

Amprenta brandului este peste tot: rezolutia Ultra HD de 3840×2160 pixeli ce ofera cea mai clara imagine, astfel incat, de la programele de stiri pana la emisiunile de desene animate, totul este ca rupt din realitate, cu detalii incredibile, care fac vizionarea o experienta inedita, de cea mai inalta calitate.

„Angajamentul nostru este de a furniza tehnologii noi si de a livra produse de larg consum inovatoare si relevante, care sa faca diferenta reala pentru clientii, consumatorii si factorii interesati din toata lumea. Noi credem ca cel mai bun mod prin care putem face acest lucru este întelegerea profunda a nevoilor si dorintelor oamenilor”, spun cei de la Philips. Unul dintre electrocasnicele cu care argumenteaza acest crez este televizorul LED Smart TV 3D Philips 40PUS6809.

Pe langa imaginea de o claritate desavarsita intervine si spectrul de culori extraordinar de bogat – patru trilioane la numar – si un contrast inegalabil. In fond, cand achizitionezi un Philips, te astepti la ce este mai bun. Si nimic nu pare a fi mai bun decat acest dispozitiv elegant, ultramodern, cu imaginea incredibila pe care o ofera. In plus, nu degeaba i se spune „Smart”: o simpla apasare pe un buton si legatura cu retelele de socializare este realizata.

Un Smart LED 3D de 102 cm, perfect pentru orice casa

Asadar, televizorul LED Smart TV 3D Philips 40PUS6809 este o experienta completa multimedia, care se conecteaza si se interconecteaza, raspunzand impecabil, rapid si precis, oricarei solicitari. Este un as al raspunsului unui dispozitiv electrocasnic, confirmand promisiunile celor de la Philips: „Când punem laolalta cele doua motive – oamenii si inovatia –  putem crea tehnologie de ultima ora si lucruri pe care oamenii si le doresc si de care au nevoie. Iar aceastea ne deosebesc si ne confirma renumele”.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret cu reducere

Nimic mai adevarat in cazul televizorului LED Smart TV 3D Philips 40PUS6809, care are inglobata o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secunda, beneficiaza de puterea incredibila oferita de procesorul Dual Core, care, pentru cunoscatori si nu numai, inseamna redare fluenta, clara, de o limpezime fara cusur, putere de reactie si cel mai bun raspuns al unui televizor la orice comanda. Imaginile vibreaza, personajele si evenimentele sunt in camera cu privitorul, iar dispozitivul este o adevarata bijuterie din perspectiva designului, putand sta alaturi de obiecte de arta si decoratiuni interioare dintre cele mai sofisticate fara sa distoneze, dimpotriva, adaugand stil si eleganta oricarei incaperi.

9.7 Total Score
Philips 40PUS6809, un televizor LED Smart TV 3D perfect, la un pret excelent

Televizoarele Ultra HD incep sa fie tot mai accesibile. Un excelent exemplu este si modelul pe care vi-l prezentam astazi: Philips 40PUS6809. Citeste review-ul nostru si o sa te convingi de ce merita atat de multa atentie acest model.

Tehnologie
9.6
Design
9.9
Pret
9.5