Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000, 4K, Ultra HD – Un campion redutabil

Ce poate fi mai minunat decat sa stai cu ai tai de Craciun in fata unui televizor mare Samsung, in timp ce undeva alaturi clipeste bradul? Daca raspunsul este „nimic”, televizorul LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000, te asteapta la un pret excelent, cu toate datele de calitate in favoarea ta.

Cumpara akoom cu reducere

Imagine mare, confortabila, perfecta

In cazul oricarui televizor este vorba in primul rand despre imagine. Samsung exceleaza, lucru vizibil in cazul televizorului LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000, care nu ofera doar imagine mare, confortabila, care pare sa vina din toarte directiile gratie desenului ecranului somptuos, ci si vizualizare la standardele cele mai inalte.

Rezolutia Ultra HD, de patru ori mai mare decat cea Full HD, inseamna ca poti vedea mai clar ca oricand chiar si cele mai mici detalii. Culorile sunt atat de realiste si de precise incat s-atr putea chiar sa-ti sara inima daca te uiti la un film politist sau sa te apuce foamea daca stai in fata unei emisiuni culinare. Totul este extrem de clar si la scara mare, astfel incat sa privesti la televizorul LED Smart Samsung, 101 cm nu te mai lasa sa faci si altceva. Si mai bine nu face altceva in acelasi timp, caci risti sa uiti fierul de calcat pe gulerul camasii cu toata actiunea din film care se muta la tine in living!

Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000 – adaptabil si inteligent

Televizor LED Smart Samsung 101 cm 40JU6000Televizorul LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000, nu este doar mare, frumos, elegant si cu o imagine de senzatie, ci si adaptabil si inteligent. Bara de meniu este usor de utilizat si ofera acces mai rapid, mai simplu si mai intuitiv la tot ce vrei sa vezi. Materialele urmarite frecvent vor fi memorate, aparand pe bara de meniu.

De asemenea, televizorul „face propuneri”, ca un redactor: recomanda in permanenta materiale noi si populare care ar putea sa te intereseze. Asadar, televizorul LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000, este un prieten care raspunde rapid, este suplu dar puternic, foarte simplu de utilizat chiar daca este de ultima ora. Procesorul Samsung Octa Core il face extrem de prompt in reactii, iti permite sa accesezi rapid materialele de vizionat si memoreaza ceea ce urmareai pentru a putea relua imediat redarea.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

O „secretara” eficienta

Si la capitolul conectivitate televizorul LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000, este un campion redutabil. Versatil si reflectand perfect toate evolutiile tehnologiei, permite transferul usor al datelor de la televizor la dispozitivul mobil si invers. Fie ca este un videoclip sau o emisiune, nimic mai simplu decat felul in care televizorul Samsung receptioneaza semnalul cand dispozitivul mobil este suficient de aproape si reda fara probleme continutul la rezolutia optima pentru ecran mare.

Functioneaza si invers, asa ca poti sa transferi imaginea si sa o urmaresti pe ecranul telefonului mobil, oriunde ai fi in casa. In plus, vei fi uimit sa constati ca televizorul tau Samsung functioneaza si ca o secretara eficienta. Ofera zilnic toate informatiile pe care le doresti pe ecran mare. Prin sincronizare cu alarma de pe pe smartphone, va porni automat si va furniza toata agenda de care ai nevoie pentru a incepe o noua zi.

9.8 Total Score
Un televizor 4K uimitor. De la Samsung, bineinteles

Modelul Samsung Smart 40JU6000 are o diagonala extrem de decenta, dar ne ofera imagini senzationale datorita rezolutiei 4K cu care a fost dotat. Televizorul are un pret excelent, gratie unei reduceri pe care cu greu o mai gasim in ziua de azi. Un televizor Smart care merita achizitia.

Design
9.7
Tehnologie
9.8
Pret
9.8