Televizor LED Samsung LT32E310EW, 81 cm – Actiunea la timpul prezent

Fara hotare la inovare

Este dificil de estimat unde vor ajunge cei de la Samsung cu inovarea. In acest moment brandul pune la dispozitia publicului un aparat uluitor, care poate fi si monitor si televizor, ba chiar poate fi amandoua in acelasi timp si mai are pe deasupra si 81 cm: televizorul LED Samsung LT32E310EW. Este monitorul perfect care joaca si rolul unui televizor personal. Adica vezi emisiuni de televiziune in cele mai bune conditii de redare, captivante pana la pusee de adrenalina gratie redarii de exceptie, pana la cel mai fin detaliu si in culori incredibile. Apoi se poate transforma foarte simplu intr-un monitor cu aceleasi calitati. Adica daca in timp ce te uiti la meci vrei sa-ti verifici si posta electronica, nu trebuie sa te duci in birou si sa dai drumul la computer, pentru ca televizorul tau LED Samsung LT32E310EW, 81 cm te „serveste” imediat. O rezovare extreme de ingenioasa a confortului personal. De ce sa ai nevoie de doua dispozitice cand poti avea unul, subtire, elegant, cu performanta de top si „multilateral dezvoltat”?

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Ecranul ideal

Toate aceste experiente nu vin in orice conditii, ci de pe unul dintre cele mai performante si generoase ecrane ale momentului, cu un unghi de vizualizare de 178 grade atat pe orizontala, cat si pe verticala. Adica aceeasi calitate a imaginii din orice unghi frontal de vizualizare, fapt care il face ecranul perfect si pentru a urmari filme si pentru a privi fotografii, de exemplu. Vrei sa urmaresti un videoclip? Ai Picture-in-Picture Plus. Vrei ca a doua imagine sa se afle in stanga ecranului? Ok. O redimensionezi eventual astfel incat sa acopere pana la 25% din suprafata (se poate si asta!) si o pozitionezi oriunde. Daca iti conectezi dispozitivele de memorie (HDD sau USB) la portul USB al monitorului, vezi pe ecranul de 81 cm filme, imagini, asculti muzica, tot ce in mod normal faci pe computer (cu monitorul aferent, fireste) este perfect posibil cu televizorul LED Samsung LT32E310EW. La alte dimensiuni, incomparabile. Bineinteles ca te poti conecta si la consolele de joc, playerele Blu-ray si dispozitivele AV. Oare ce mai urmeaza?

Vezi detalii tehnice si mai multe fotografii

Redare in miscare

Modul Sport este o dedicatie speciala din partea Samsung, care a proiectat pentru televizorul LED LT32E310EW de 81 cm o vizualizare imbunatatita a programelor sportive. Asta demonstreaza ca producatorul a sesizat faptul ca nu doar barbatii sunt impatimitii golurilor, ci si femeile ale celor care le înscriu. Deci calitatea imbunatatita a imaginii te asigura ca vezi fiecare lovitura si fiecare gol cu o claritate uimitoare. Pentru cine doreste prim-planuri spectaculoase cu „patratele”, se poate chiar imparti ecranul in noua sectiuni si mari imaginea sportivului preferat. In plus, sunetul este mai clar ca niciodata, mai amplu si mai profund, vizibil optimizat, astfel incat atmosfera stadionului ajunge direct in camera. Actiunea (si participarea personala la ea…) se vede, se aude, se simte la timpul prezent si in imediata proximitate.

9.6 Total Score
Televizor sau monitor? Amandoua!

Televizorul LED Samsung LT32E310EW, de 81 cm este potrivit pentru cei care vor sa-si foloseasca televizorul si pe post de monitor. O face foarte bine in ambele moduri, iar pretul de achizitie este excelent

Design
9.6
Tehnologie
9.7
Pret
9.6