Televizor LED Samsung 32J5100 – un Full HD ieftin

Samsung 32J5100 este fratele ”mai ieftin” al unui alt model Samsung despre care am mai avut un review recent (modelul 32J5500). Vorbim de televizoare Samsung cu diagonala de 80 cm, ca sa ne intelegem de la inceput. Diferenta dintre ele este in primul rand de pret, modelul 32J5100 fiind unul extrem de accesibil, mai ales ca in aceasta perioada poate fi cumparat si cu o reducere semnificativa.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Hai, totusi, sa vedem ce ne ofera acest model de televizor ieftin si care ar fi atuurile unei achizitii imediate.

Samsung 32J5100 – televizor Full HD

Suntem in plina era a televizoarelor cel putin Full HD (ca sa nu mai vorbim de 4k). Este deja un standard minim acceptabil, spun eu, mai ales ca multe dintre productiile televizate vin in acest format care gadila placut ochii privitorului. Asa ca daca urmaresti sa-ti cumperi un televizor nou, chiar daca vrei un televizor ieftin, ar fi bine sa ai macar aceasta pretentie – sa fie Full HD. Asa cum este si acest model, Samsung 32J5100. Modul Full HD ofera o imagine mai clara, o mai buna acuratete a detaliilor. Acest model se bucura de culori si claritate mult imbunatatite, asta si datorita functiei Wide Colour Enhancer implementate de Samsung.

Diagonala de 80 cm – suficient de mare pentru orice incapere

Chiar daca visam cu totii la televizoare cu ecranul cat un perete intreg, de multe ori spatiile in care locuim nu ne permit asemenea extravagante, asa ca o diagonala ”normala”, precum cea de 80 cm, ar putea sa fie arhisuficient. Daca te incadrezi in acest ”film” atunci televizorul Samsung 32J5100 ar trebui sa fie exact ce ai nevoie. Si stai sa vezi in continuare cate mai are de oferit.

Privitul unui film la computer poate fi incomod si obositor. Experienta vizionarii este cu totul alta la televizor. O stim cu totii, o stie si Samsung foarte bine. De aceea, pana si acest model de televizor ieftin ne ofera posibilitatea vizionarii filmelor de pe un stick USB (sau de pe o unitate HDD externa) – lucru posibil datorita tehnologiei ConnectShare Movie. Pui filmul pe stick (sau orice alt tip de continut: muzica, fotografii etc.), introduci stick-ul in portul USB al televizorului si mai departe stie el tot ce trebuie facut. Merg chiar si subtitrarile la filme daca stii sa le incarci pe stick.

Samsung 32J5100 nu este doar un televizor

Noile tehnologii Samsung fac posibile si alte utilizari, nu doar cele clasice. Asa ca un astfel de televizor poate deveni usor centrul atentiei intregii familii. Prin portul HDMI (acest model are 2 porturi HDMI) puteti conecta la televizor si alte dispozitive, cum ar fi console de jocuri, camera video, laptopuri etc. – cam tot ce se poate lega printr-un cablu HDMI.

Vezi toate detaliile tehnice ale acestui model

La cat costa, Samsung 32J5100 nu este un televizor SMART, dar este si el extrem de istet si de util. Este un model bun, productie 2015, ceea ce ne garanteaza dincolo de imaginea foarte buna si un sunet excelent – modelul scoate pana la 20W prin tehnologia 2CH (Down Firing + Base Reflex).

Televizorul sta excelent si pe partea de conectica, subliniez in primul rand prezenta slotului CI+, ceea ce ne aduce posibilitatea sa scapam de deviceurile oferite de companiile de cablu pentru a putea primi semnal digital + HD. Nu mai spun si faptul ca folosind un card CI scapam si de necesitatea utilizarii a doua telecomenzi.

Ca si concluzie, Samsung 32J5100 este un televizor ieftin, excelent pentru cei care vor calitate garantata de Samsung, dar care nu-si permit achizitii mai scumpe. Modelul prezentat astazi se distinge printr-un design placut, dar si prin tehnologiile inglobate. Daca intentionezi sa cumperi un televizor de 80 cm, ia in calcul si acest model, la modul foarte serios. Pretul de achizitie este unul mic, mult sub nivelul calitatii oferite de Samsung.

9.6 Total Score
Samsung 32J5100, televizorul care nu da gres

Daca nu vrei sa faci o mare investitie, dar vrei sa ai un televizor nou cu o imagine clara, de cea mai buna calitate, modeul Samsung 32J5100 este exact ce cauti. Costa putin si e bun, bun.

Design
9.4
Tehnologie
9.5
Pret
9.8