Televizor LED Philips HD 81 cm 32PHH4309, una dintre cele mai performante variante la pret scazut

Daca iti doresti sa iti schimbi televizorul si nu ai un buget prea mare de achizitii, trebuie sa stii ca se gasesc variante si la preturi destul de rezonabile. Este adevarat ca acestea nu se vor putea niciodata compara cu modelele de calitate premium, dar pentru ceea ce se cere in schimbul lor, oricine s-ar putea declara multumit.

Televizorul LED Philips HD 32PHH4309 cu diagonala de 81 cm este unul care indeplineste cu succes prima cerinta, fiind un produs la pret redus. Ramane insa de vazut daca si in ceea ce priveste calitatea se descurca la fel de bine.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Un model cu LED care aduce mai multe avantaje

Televizor-LED-Philips-HD-32PHH4309-leftTelevizoarele cu LED sunt modele avantajoase din mai multe puncte de vedere. In primul rand, acestea se remarca prin niste dimensiuni foarte reduse, fiind printre cele mai subtiri din cele aflate in acest moment pe piata. In ceea ce priveste instalarea, acest model se poate prinde in perete, este usor si astfel nu exista posibilitatea sa nu reziste.

Un alt avantaj adus de ecranul LED este si cel legat de bogatia culorilor si de contrast. In cazul de fata, acestea sunt imbogatite si de tehnologia Digital Crystal Clear de la Philips, in timp ce miscarea este perceputa ca fiind mai vie si naturala multumita tehnologiei Perfect Motion Rate.

Asadar, cu un astfel de televizor, ai toate sansele sa te bucuri de o imagine buna in High Definition. Daca ar fi sa comparam modelul cu cele mai scumpe, acestuia ii lipseste formatul Full HD, si nu este nici Smart TV (adica nu se poate naviga pe internet), dar pretul este o scuza suficient de buna pentru asta.

Totul merge foarte bine dupa setari

Ca orice televizor nou, si acesta are nevoie de o sesiune de setari pentru a te bucura de el asa cum trebuie. Totusi, in acest caz ele pot sa fie unele un pic mai complicate, in cel mai rau caz trebuind sa reinstalezi soft-ul, dupa ce il descarci de pe site-ul Philips. Trebuie metionat insa ca acest caz este unul foarte rar si ca, in general, televizorul functioneaza excelent in orice conditii.

Vezi aici mai multe fotografii si pret

In plus, datorita intrarii USB 2.0 si a celor doua HDMI, pe el se pot viziona filme de pe stick, dar acesta se poate si conecta la DVD Player, la consola de jocuri si chiar la PC, televizorul devenind astfel unul extrem de util. Are si player multimedia integrat iar sunetul este clar si cu un volum bun, asa ca nu exista plangeri in acest departament.

Cu alte cuvinte, televizorul Philips LED HD 32PHH4309 cu diagonala de 81 cm este un model care se poate potrivi excelent in fiecare casa. Este suficient de mare pentru a putea fi privit si mai de departe, dar nu are dimensiuni exagerate pentru a incurca. Iar performantele sale il ridica suficient de mult pentru a considera pretul sau ca fiind unul mai mult decat acceptabil. Are si anumite lipsuri, mai ales in ceea ce priveste functiile, dar in general se descurca bine si este o aditie utila in orice locuinta.

9.1 Total Score
Un televizor LED extrem de ieftin

Televizorul LED Philips HD 81 cm 32PHH4309 poate fi al tau pentru maxim 1000 de lei. Pretul mic nu inseamna si calitate mica, in acest caz chiar putem avea in fata ochilor un televizor foarte bun.

Tehnologie
9.1
Design
9
Pret
9.3