Televizor LED HD Daewoo L32R640CTE, 81 cm – O imagine cat o mie de cuvinte

De la un producator care s-a remarcat intotdeauna prin inovare si produse avangardiste, ce mereu au avut un „ceva” iesit din comun, un televizor de 81 de cm este o veste foarte buna. Ea vine dublata de pretul excelent la care poate fi achizitionat si in aceste conditii alegerea devine simpla: televizorul LED Daewoo.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Televizor LED HD Daewoo L32R640CTE – subtire, elegant, adaptabil

Printre primele insusiri care scot in evidenta televizorul LED HD Daewoo L32R640CTE 81 cm este felul in care arata. Este subtire, elegant, pretabil in orice loc al casei tale pentru ca nu este nici atat de mare incat sa deranjeze sau sa umple incaperea pana la refuz devenind „stat in stat”, dar nici atat de mic incat mama cu multe dioptrii sa nu poata vedea subtitrarile filmelor preferate. Asadar, televizorul LED HD Daewoo L32R640CTE 81 cm poate sta foarte bine in living, oriunde, intrucat unghiurile de vizualizare sunt excelente, poate fi pus in dormitor, acolo unde nu vrei sa ocupe incaperea, dar nici sa mijesti ochii daca urmaresti o emisiune de noapte, poate sta si in camera copilului, intrucat, odata pozitionat la distanta optima, se transforma in prietenul care furnizeaza desenele animate preferate in cele mai bune conditii.

Excelenta redarii

Trecand la capitolul imagine, aici televizorul LED HD Daewoo L32R640CTE 81 cm „da lovitura”: Meta Genuine Digital Image+Engle se traduce, ca efect, prin ceea ce se poate numi excelenta redarii, calitatea profesionala a imaginii. Este prevazut cu frame-uri aditionale pentru imbunatatirea acesteia, unghiul de vizualizare este de 176 grade, culorile sunt atat de realiste incat ceea ce vezi pe ecran te poate capta pe termen nedefinit, lumina este cat se poate de naturala, ca in viata, iar contrastul este naucitor: 5.000.000: 1. Ca urmare, poti vedea porii deschisi de pe fetele proaspat barbierite ale fotbalistilor de pe teren sau picatura de sos de pe marginea farfuriei unui concurrent de la un concurs de gatit.

La randul lui, sunetul este de exceptie, producatorul televizorului LED HD Daewoo L32R640CTE 81 cm acordand o atentie deosebita acestui capitol: tehnologia inovatoare de procesare a sunetului duce la o redare de zile mari, multumita prezentei unui egalizator ce amplifica bass-ul (aviz amatorilor de concerte si de dansat prin casa), unui filtru ce reduce distorsiunile (numai bun ca fiul prescolar sa prinda „din zbor”, fara cusur, limba engleza din desenele animate) si a capacitatii de a invalui din toate directiile, proiectandu-te in mijlocul actiunii de pe ecran, oricare ar fi ea.

Click pentru toate specificatiile tehnice

Campion al conectivitatii

Televizorul tau LED HD Daewoo L32R640CTE 81 cm este si un campion al conectivitatii cu toate dispozitivele momentului, ceea ce inseamna ca poti sa vezi in conditiile de exceptie ale redarii amintite filme sau muzica de pe DVD, poti sa te joci in nestire si sa te demonstrezi un campion pe acelasi ecran dinamic cu ajutorul consolei de jocuri, poti sa-ti vezi pozele de la petrecerea aniversara la dimensiuni impresionante si de o calitate remarcabila.

Si pentru ca spuneam la inceput ca Daewoo intotdeauna vine cu acel „ceva” ce-i remarca imediat produsele, vei descoperi cu placere la televizorul tau LED HD Daewoo L32R640CTE 81 cm un sistem de protectie la supratensiune, astfel incat in clipa in care o pana de curent loveste cartierul, sa nu ai grija televizorului.

9.5 Total Score
Un televizor bun, la pret foarte mic

Daca-ti doresti un televizor nou, HD, cu diagonala de 80-81 cm, ar trebui sa iei serios in calcul si modelul Daewoo L32R640CTE. Sta foarte bine la capitolul tehnic, in plus pretul in plaseaza cu succes in zona televizoarelor ieftine dar bune.

Design
9.4
Tehnologie
9.5
Pret
9.7