Telefon mobil LG G4 – „Deschide lumea”!

LG face senzatie pe piata telefoniei mobile cu un dipozitiv care de o buna bucata de vreme este greu de egalat: formidabilul telefon mobil LG G4, maestrul redărilor, al fotografiilor, al conectivităţii şi, nu în ultimul rând, al aspectului stilat.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

LG G4 – Aspect de exceptie

Telefon-mobil-LG-G4-rightO caracteristica a telefonului LG G4 care „il scoate din rand” este designul. Carcasa este ceva iesit din comun, realizata din doua tipuri de materiale: diverse variante de plastic (gri, alb, auriu) si diferite modele din piele pe negru, maro, rosu, albastru, bej si galben. Deoarece este interschimbabila, oricine isi poate alege mai multe modele, indiferent de material. Adevarata inspiratie artizanala, spatele premium al telefonului mobil LG G4 variaza de la gri metalizat, alb si gold la nuante de maro, rosu si negru din piele naturala. Spatele metalizat se deosebeste usor datorita tiparului stilizat, in timp ce optiunea clasica din piele se diferentiaza printr-o cusatura fina. Producatorul afirma ca designul este inspirat din experienta utilizatorului. In realitate, portabilitatea pe care o demonstrează telefonul mobil LG G4, frumusetea si versatilitatea acestui dispozitiv exced si performantele producatorului si asteptarile clientului.

Imagine memorabila

Mai departe, unul dintre punctele forte ale smartphone-ului LG G4 este reprezentat de ecranul IPS Quantum Display. Acesta produce un contrast ridicat, imagini vibrante si culori autentice, uimitoare. Noua tehnologie utilizata de producator ofera culori cu 20% mai clare, pâna la 25% mai multa luminozitate si contrast cu pâna la 50% mai bine definit. În plus, acest display consuma cu 11% mai putina energie. Nu in ultimul rand, tehnologia In-cell Touch ofera o suprafata cu un raspuns rapid la atingere, in acelasi timp facand ecranul usor vizibil pe timp de zi.

Telefon-mobil-LG-G4-leftUn alt atu pentru LG G4 este reprezentat de camera foto de 16 MP. Performanta si fiabila, aceasta asigura viteze mari de declansare, captura în format RAW, posibilitatea de a seta optiuni manuale si de a realiza panorame. Ideal pentru portrete in lumina scazuta datorita obiectivului ultraluminos, telefonul mobil LG G4 iti va darui fotografii clare, in detalii fine si cu aspect profesional. Si nu doar atat: poti deveni un artist cu ajutorul setarilor camerei, care optimizeaza luminozitatea si tonurile de negru, capteaza rapid si permite fotografierea la lumina scazuta. Ai facut foarte multe poze de exceptie? Navigarea prin galeria de imagini este mai rapida ca oricand cu telefonul mobil LG G4, care are o interfata ce organizeaza convenabil fotografiile in functie de timp si locatie si, de asemeni, include o functie de cautare dupa data.

Vezi mai multe fotografii si toate culorile disponibile

Telefon mobil LG G4 – Campion multimedia

Smartphone-ul LG G4 este pe cat de aspectuos si performant la imagine, pe atat de inteligent si capabil la viteza de reactie in fata sarcinilor de fiecare zi. Este partenerul ideal pentru relaxare in compania muzicii, intrucat asigura un sunet la inaltimea oricaror pretentii, este asistentul de serviciu care iti ofera conectarea cu lume in asa fel incat niciodata sa nu fii prins pe picior gresit, este furnizorul de jocuri care nu se termina parca niciodata, intrucat dispozitivul are o memoria confortabila, o rezistenta notabila si o capacitate de rulare care te va surprinde placut mereu si mereu. Sarcinile obisnuite pot fi automatizate, utilizarea inteligenta FAQ te ajuta sa descoperi toate caracteristicile telefonului mobil LG G4, ai la dispozitie aplicatii minunate, ca notificarile personalizate si recomandarile privind starea vremii, calatorie si multe altele. Descopera „akoom” restul surprizelor pe care ti le-a pregatit un producator care a coagulat in telefonul mobil LG G4 finete si robustete, tehnologie si inspiratie, inovare si un excelent raport calitate-pret.

9.5 Total Score
LG G4 - si am ramas fara cuvinte...

LG G4 este un smartphone nu doar de top din punct de vedere tehnic, ci si un obiect extrem de reusit pe partea de design. Materiale de calitate, tehnologie de varf, o puternica amprenta LG. Daca punem si reducerea de pret, atunci clar poate fi trecut pe lista de achizitii...

Tehnologie
9.5
Design
9.7
Pret
9.4

Centrul de preferințe pentru confidențialitate