Telefon mobil Huawei Y625 – Forta de reactie rapida

A trecut de ceva timp, din fericire, epoca in care un smartphone cu ecran de 5 inch sa fie un vis irealizabil. Astazi, gratie atentiei celor de la Huawei la cerintele pietei si tendintele mondiale in telefonia mobila, toata lumea poate sa-si achizitioneze un dispozitiv modern, performant, rapid in reactii cum este telefonul mobil Huawei Y625.

Vezi aici pretul cu reducere

Capabilitati nenumarate la Huawei Y625

Situat intr-o categorie de preturi excelente, telefonul mobil Huawei Y625 vine in intampinarea clientilor cu un aspect deosebit. Marginile rotunjite il fac ideal ca portabilitate, este subtire si versatil, cu nenumarate capabilitati. Y625 este conceput cu o textura fina si adaptata pentru ca dispozitivul sa fie adecvat si compact, facandu-l confortabil si usor de utilizat.

Dupa buna impresie estetica pe care o creeaza vin la rand insusirile tehnice care au facut din acest dispozitiv unul dintre cele mai cautate smartphone-uri ale momentului. Telefonul mobil Huawei Y625 are, asa cum aminteam, un ecran de 5 inch. Mai exact, asta inseamna o excelenta capacitate de vizualizare, in unghiuri optime si explica de la inceput faptul ca producatorul a inglobat in telefon inalta tehnologie, intrucat orice largire a ecranului, se stie, genereaza provocari pentru reasezarea pe baze solide a celorlalte atu-uri ale unui telefon mobil.

Telefon-mobil-Huawei-Y625-linkAsadar, pe ecranul larg, generos, totul este redat la scara mai mare, in conditii de culoare si limpezime remarcabile. Aceste date sunt esentiale pentru vizualizarea fotografiilor pe care acest smartphone le realizeaza cu ajutorul celor doua camere din dotare, una principala de 8 MP si cea frontala, de 2 MP, perfecta pentru selfie-urile nelipsite din peisajul communicational al momentului. Iar daca vrei sa inregistrezi frumusetea vietii din jur, nu ratezi niciodata momentele importante, pentru ca functia Audio Note permite sa inregistrezi culoarea cu tot cu sunet.

Libertate de miscare

Toate aceste calitati sunt sustinute de procesorul Quad-Core Snapdragon 200 tactat la 1,2 GHz, acceleratorul grafic Adreno 302, 1 GB memorie RAM si 4 GB memorie interna extensibila prin carduri microSD. Pe intelesul utilizatorilor, toate acestea inseamna forta de reactie rapida la toate solicitarile, raspuns prompt si in parametri excelenti, redare de exceptie si capacitate deosebita de lucru si divertisment.

Pe acest ecran mare si gratie bunei conectivitati a telefonului mobil Huawei Y625 vei putea sa parcurgi in viteza si in conditii optime toata presa, de exemplu, ca sa fii la curent cu totul in drum spre redactia unde lucrezi. Iar daca esti in drum spre casa, te poti relaxa cu un joc sau cu o serie muzicala care sa-ti dea jos de pe umeri zgura unei zile grele.

Vezi aici variantele de culoare si accesorii

Ai la indemana pentru asta cea mai rapida retea 3G, cu o viteza de descarcare de 42Mbps, iar acest lucru inseamna o buna navigare si o excelenta capacitate de descarcare a aplicatiilor preferate, la o viteza foarte buna. Bateria confortabila, de 2000 mAh, iti asigura, de asemeni, un timp indelungat de utilizare fara sa fie necesara realimentarea frecventa a telefonului mobil Huawei Y625.

Nu in ultimul rand, daca nu ai chef sa amesteci viata personala cu cea profesionala, telefonul mobil Huawei Y625 iti tine intimitatea la adapost, intrucat suporta doua cartele SIM (Micro-SIM, dual stand-by).

9.6 Total Score
Un smartphone mai mult decat decent, la un pret foarte bun

Huawei Y625 poate fi alegerea ta confortabila. primesti un telefon cu ecran mare, 5 inch, care se misca excelent. Pretul este unul foarte bun, mai ales ca akoom il poti cumpara cu o reducere generoasa.

Tehnologie
9.5
Design
9.5
Pret
9.7