Telefon mobil Huawei P8 Lite, Dual Sim – Un campion de la un lider in comunicatii

Pentru cei care nu realizeaza inca anvergura unui nume ca Huawei, este suficient sa amintim ca este un lider mondial in dezvoltarea de retele mobile, marca din spatele celor mai mari operatori de retea GSM/3G/4G din lume. In aceste conditii, era doar o chestiune de timp pana cand Huawei a decis sa intre pe piata telefoanelor mobile inteligente Dual Sim. Si a facut-o tot in forta, devenind in scurt timp al treilea vanzator mondial de smartphone-uri. Date fiind toate acestea, un telefon mobil Huawei P8 Lite, Dual Sim vine cu garantii de calitate remarcabile.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Brand de top mondial

Huawei este un lider global de solutii IT&C. In 2013 a implinit zece ani de la infiintare si tocmai de aceea ascensiunea este cel putin notabila. Nu poti vinde milioane de telefoane mobile daca acestea nu intrunesc toate calitatile cerute de consumatori, ba si altele in plus, asa, ca sa-ti depasesti competitia (si pe aceasta piata, competitia este una feroce, dupa cum bine se stie). Deci, de ce telefonul mobil Huawei P8 Lite, Dual Sim este o alegere inteligenta? Pentru ca in 2014, Huawei devenea primul brand de top din China care se clasa in top 100 cele mai bune branduri din lume. Si pentru ca pune un cumul de calitati vizibile si notabile in dispozitivele sale. Astfel, telefonul mobil Huawei P8 Lite, Dual Sim este in primul rand foarte aratos. Mai exact este subtire, cu margini rotunjite pentru o portabilitate sporita, adera imediat in palma utilizatorului de parca a fost acolo dintotdeauna si are un ecran generos de 5 inch de care nu-ti mai vine sa te desprinzi.

Telefon-mobil-Huawei-P8-Lite-Dual-Sim-linkOdata vrajit de aspectul acestui telefon (si chiar daca nu ai fost chiar vrajit, ci doar incantat), se remarca amintitul ecran, care face experienta de vizualizare una de exceptie. Culorile sunt atragatoare, calde si vii, neasteptat de luminoase pentru un smartphone, ceea ce garanteaza nu doar distractia si navigarea pe web cu criteriul estetic pe deplin satisfacut, ci si calitatea si redarea fotografiilor, aspect atat de important de fiecare data cand alegem un smartphone. Camera din spate, de 13 MP asigura imagini clare si de inalta calitate, in timp ce camera frontal, de 5 MP, permite capturarea de selfie-uri excelente si efectuarea de apeluri video.

Vezi aici toate variantele disponibile si pret

Performanta, o realitate

Huawei s-a dovedit o companie dedicata tehnologiei, care aduce cele mai recente gadgeturi pentru consumatori si creeaza experiente iesite din comun pentru oamenii de pretutindeni. Produsele si serviciile Huawei sunt utilizate in peste 170 de tari, deservindmai mult de o treime din populatia lumii. Poate nu v-ati fi gandit ca infrastructura din spatele operatorilor de telefonie mobila care va mentin comunicarea sunt asigurate de Huawei, si totusi aceasta este realitatea si nu exista nicio indoiala asuptra inaltului profesionalism cu care reprezentantii companiei intampina ideea de furnizare a serviciilor de toate felurile catre clienti. In aceste conditii, ce se poate astepta de la telefonul mobil Huawei P8 Lite, Dual Sim? Un motor puternic, redutabilul procesor Octa Core, capabil sa execute cu  mai multe operatiuni fată de unul conventional, în acelasi timp oferind eficienta energetica prin mentinerea frecventei scazute. Permite deblocarea ecranului printr-o simpla dubla atingere. Busola magnetica permite stabilirea directiilor spre polii magnetici ai Pamantului, Polul Nord, Polul Sud si directiile intermediare. Este un instrument ce prezinta acuratete in stabilirea directiei, independent de internet sau GPS.

Inregistrarea convorbirilor este de asemeni posibila standard in cazul telefonului mobil Huawei P8 Lite, Dual Sim, fara a mai instala vreun alt program. Poti porni inregistrarea pentru fiecare apel in parte, acestea fiind salvate pe cardul de memorie. Nu este rau deloc daca esti un ziarist care trebuie sa inregistreze ce spun autoritatile in conferinte de presa, nu-i asa? In plus, vei atrage si toate privirile cand vei scoate la suprafata bijuteria de smartphone Huawei P8 Lite, Dual Sim. Restul surprizelor placute pe care le ofera acest telefon mobil le vei descoperi cu siguranta. Cumpara-l „akoom” cu un pret excelent si vei avea cu ce sa te mandresti!

9.6 Total Score
Un smartphone atractiv si puternic

Telefonul mobil Huawei P8 Lite, Dual Sim este un seducator. Forma, designul si materialele din care este facut te obliga sa-i acorzi mai multa atentie. Bijuteria se prelungeste si-n interior, acolo unde din punct de vedere tehnic vine inzestrat cu forta si fluiditate. Un smartphone mai mult decat decent, la un pret deosebit.

Design
9.6
Tehnologie
9.7
Pret
9.6