Tableta Lenovo Tab Yoga 2, calitate decenta la pretul potrivit

Suntem convinsi ca din ce in ce mai multa lume isi doreste sa isi cumpere prima tableta si producatorii ofera variante extrem de diverse. Tocmai de aceea, cei interesati trebuie sa hotarasca ce fel de tableta isi doresc si acest lucru se face in functie de calitate si de buget. La baza stau modelele ieftine (si chiar si dintre acestea se pot alege cateva interesante), apoi urmeaza cele de calitate medie si in final cele premium (iPad, dar nu numai).

Lenovo Tab Yoga 2 face parte din cea de-a doua categorie, propunand o serie de avantaje destul de importante, dar nereusind sa devina un varf (lucru explicat, bineinteles, si de pret).

Cumpara de aici cu reducere

Un ecran deosebit, care permite multa mobilitate

Tableta-Lenovo-Tab-Yoga-2-frontEcranul tabletei este unul cu diagonala de 8 inch, adica mediu spre mare si, precum in cazul tuturor tabletelor, are touchscreen. Rezolutia este de 1920 x 1200 pixeli, iar display-ul unul LCD. Daca pana aici vorbim despre o tableta comuna, nu acelasi lucru se poate spune si despre modurile in care ecranul poate fi utilizat.

Datorita unei plasari pe laterala a bateriei, acesta poate fi tinut in patru pozitii, Hold, Tilt, Stand si Hang, fiecare dintre ele putand fi avantajoasa in functie de locul unde este folosita tableta si de spatiul aflat la dispozitie. Si daca tot a venit vorba de spatii de utilizare, Lenovo Tab Yoga 2 este un model care se preteaza unor calatorii lungi. Poate ca bateria nu are o autonomie de 18 ore asa cum spun producatorii, dar cele 15 ore obtinute la o utilizare cu muzica, Internet si, ocazional, jocuri sunt suficiente.

O configuratie buna, pentru o utilizare comprehensiva

Lenovo Tab Yoga 2 este o tableta de calitate medie, ceea ce inseamna ca aceasta se descurca destul de bine si, momentan, poate sa ruleze fara probleme mai multe aplicatii in acelasi timp, dar si jocuri care consuma mai multe resurse, fara sa sacadeze deloc.

Tableta-Lenovo-Tab-Yoga-2-backProcesorul este un Quad-Core de 1.86 GHz, in timp ce memoria RAM se ridica la 2 GB. Capacitatea de stocare este de 16 GB, dar printr-un card micro SD poate sa fie sporita pana la 64 GB. Tableta are si Wi-Fi dar, din pacate, ii lipseste posibilitatea de conectivitate 3D.

Vezi aici mai multe detalii tehnice si pret

In ceea ce priveste redarea sonora, difuzoarele incorporate isi fac bine treaba, cel putin pentru o tableta, asa ca se pot viziona si filme la un nivel decent. Camera din fata nu este una foarte performanta, cu doar 1.6 MP, dar cea din spate poate sa faca niste fotografii de calitate medie, avand 8 MP.

Daca esti in cautarea unei tablete ieftine, vezi si review-ul nostru la Wink Elite.

Cu sistem de operare Android 4.4 KitKat si GPS incorporat, se poate spune ca Lenovo Tab Yoga 2 este o tableta destul de moderna. Nu este nici pe departe unul dintre exponentii de varf, nici macar pentru Lenovo, dar propune un raport calitate pret destul de bun si, cu siguranta, poate sa fie o varianta interesanta pentru unii cumparatori. Ofera multa mobilitate, o configuratie buna si o baterie excelenta, acestea fiind calitati apreciate de majoritatea celor intresati de o tableta de nivel mediu.

9.4 Total Score
O tableta aproape perfecta

Daca nu esti in cautarea perfectiunii si accepti un cat de mic compromis in schimbul unei mai mari economii, tabelta Lenovo Tab Yoga 2 este cu siguranta exact ce-ti trebuie. Are o configuratie interesanta si un ecran excelent. O poti cumpara acum si cu o reducere foarte buna.

Tehnologie
9.2
Design
9.5
Pret
9.4
Add your review
Comenteaza si tu!

Leave a reply

Your total score