Review Tableta Asus FonePad FE7010CG-1A010A

Asus-FonePad-FE7010CG-1A010AIn ziua de azi tabletele exploateaza la maximum aspectul multifunctional, ajutandu-te sa economisesti din numarul de dispozitive pe care ai nevoie sa le porti cu tine peste zi. Asus FonePad FE7010CG-1A010A este o tableta 3G atractiva atat la nivelul functiilor, cat si la nivelul pretului.

Tableta are un pret de 400 de lei, fiind o solutie buna pentru cei care isi doresc un dispozitiv multifunctional ieftin.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Tableta de 7 inch usor adaptabila

Tableta este un dispozitiv util pe care il poti folosi atat pentru citit, cat si pentru ascultat muzica, jocuri sau navigarea pe internet. Modelul Asus FonePad de fata are un ecran de 7 inch, usor adaptabil pentru orice tip de continut. Ecranul are o rezolutie de 1024 x 600 de pixeli si o densitate de aproximativ 170 ppi. Avand de-a face cu un model entry-level, e normal ca valorile sa nu ne dea pe spate.

Tableta este alcatuita din plastic si este disponibila pe negru. Dimensiunile sale sunt de 192 x 110 x 10.7 mm, iar greutatea este de 290 de grame. Prin urmare, aceasta este usor de controlat chiar si cu o singura mana si este foarte usor de purtat in orice geanta.

Procesor Intel si functii multimedia variate

Modelul este dotat cu un procesor Intel Atom Dual Core de 1.2 GHz. Acesta are in grija experienta de utilizare si cursivitatea in rularea de aplicatii. Performanta nu este una remarcabila, dar rezultatele sunt cele obisnuite pentru un model entry-level. Memoria RAM este de 1 GB, iar chipset-ul video este de tip Power VR SGX544MP2. Vei putea rula diverse aplicatii si jocuri, putand avea insa lag din cand in cand. Sistemul de operare folosit este Android 4.3 Jelly Bean.

Asus-FonePad-FE7010CG-1A010A-up

Asus-FonePad-FE7010CG-1A010A-down

Tableta este dotata cu un difuzor de mari dimensiuni plasat frontal, care ofera un sunet de calitate superioara, cu frecvente ample si un volum puternic. Difuzorul are la baza tehnologia Sonic Master a celor de la Asus.

Asus-FonePad-FE7010CG-1A010A-linkDintre functiile multimedia nu puteau lipsi cele foto. Astfel, tableta este dotata cu doua camere foto. Camera principala, plasata pe spate, are 2 MP. Camera secundara de pe fata are 0.3 MP. Aceasta este utila in cazul apelurilor video pe Skype.

Memoria interna este de 8 GB, iar capacitatea de stocare poate fi extinsa pana la 64 GB prin intermediul unui card microSD.

Vezi aici toate specificatiile tehnice

Avand de-a face cu un model 3G, vei putea sa pui o cartela de telefon in tableta si sa nu mai porti un smartphone la tine. De asemenea, vei putea sa te conectezi la internet folosind ofertele de date pentru internet de pe cartela. Conexiunea la internet se poate stabili si wireless. Vei putea sa trimiti si fisiere fara cablu folosind tehnologia Bluetooth.

Tableta foloseste o baterie Li Polymer si are o autonomie de lucru de pana la 5 ore.

In concluzie, Asus FonePad FE7010CG-1A010A este o tableta accesibila care stie sa faca multe lucruri. Chiar daca performanta nu este una remarcabila, vei putea folosi tableta pe post de ebook reader, telefon, mp3 player etc, ecranul si functiile sale fiind adaptabile la toate activitatile tale de peste zi.

9.1 Total Score
Asus FonePad FE7010CG-1A010A

Tableta Asus FonePad FE7010CG-1A010A poate fi folosita pe post de ebook reader, telefon, mp3 player. Este un device extrem de util, chiar daca tehnic nu sta cel mai bine. Insa, la pretul care poate fi cumparata, tableta isi merita chiar si ultimul leu.

Tehnologie
8.8
Design
9.2
Pret
9.3