Samsung GALAXY S6 Edge: smartphone-ul cu design special si performanta incredibila

Samsung-GALAXY-S6-Edge-rightAparitiile din seria de smartphone-uri Galaxy este asteptata mereu cu sufletul la gura de entuziastii tech, iar cei de la Samsung reusesc sa surprinda de fiecare data printr-o serie de detalii care fac diferenta si ingreuneaza serios alegerea unui brand. Samsung GALAXY S6 Edge este una dintre cele mai spectaculoase aparitii de anul trecut, un adevarat reper de performanta si design.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Samsung GALAXY S6 Edge – ecran de top si performanta pe masura

Samsung GALAXY S6 Edge este varianta cu design mai special a lui S6. Acesta se distinge de la prima vedere prin marginile curbate care fac interactiunea cu dispozitivul mult mai interactiva si cu adevarat diferita fata orice alt model. Ecranul de tip edge creste spatiul de vizionare si lasa in acelasi timp impresia de gadget de top. Ecranul are dimensiunile de 5.1 inch. Designul de calitate premium este alcatuit din aluminiu si arata si se simte puternic si plin de personalitate.  Niciun milimetru din cei 70.1 x 142.1 x 7 mm ai designului nu are aspect ieftin si nu poate fi considerat comun. Designul este disponibil pe 4 culori (alb, negru, auriu, verde).

Ecranul si spatele sunt acoperite de sticla Gorilla Glass 4, protectia cea mai ridicata disponibila.

Punctul forte al designului este ca imbina detalii fine cu un profil slim si o performanta de top.

Ecranul de tip Super AMOLED are o rezolutie de 2560 x 1440 de pixeli si este unul dintre cele mai clare si mai precise disponibile in momentul actual. Acesta are o densitate de 577ppi, superioara atat celei pentru iPhone 6, cat si celei de pe HTC One M9. Tehnologia AMOLED prezinta de asemenea avantajul redarii unor culori atractive si mentinerii unei vizibilitati excelente in orice conditii de iluminare. Acest lucru este posibil intrucat fiecare pixel este iluminat separat.

Performante extrem de ridicate in rularea oricarui tip de continut

Samsung-GALAXY-S6-Edge-leftLa nivelul performantei, Samsung Galaxy S6 Edge este dotat cu un procesor Octa Core si ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, avand si posibilitatea de upgrade. Sistemul ruleaza extrem de fluid si sustine redarea optima a oricarui tip de continut.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Modelul are o memorie de 32 GB si in mod ssurprinzator nu mai beneficiaza de un slot microSD.

Camera foto principala are 16 MP si realizeaza poate cele mai calitative fotografii de pe piata. Camera beneficiaza de stabilizator de imagine si face fata celor mai dificile conditii (ex.eliminarea blur-ului de miscare). Culorile sunt extrem de precise, nivelul de detaliu este ridicat, iar luminozitatea este foarte atractiva.

In ceea ce priveste autonomia, modelul este dotat cu o baterie de 2600 mAh si are o performanta decenta. Acesta este poate singurul nivel unde coreenii puteau face mai bine.

Samsung GALAXY S6 Edge este fara dubiu un smartphone care va ramane competitiv pentru ceva timp. Acesta beneficiaza de dotari de top pe toate nivelurile si reuseste sa ia fata competitiei pe multe dintre ele. Avand in vedere faptul ca deja au aparul modelele pentru seria S7, pretul pentru S6 Edge a mai scazut, lucru ce il face cu atat mai atractiv. Momentul este ideal pentru upgrade-ul la un smartphone premium de cea mai buna calitate, mai ales avand in vedere faptul ca ofera rezultate chiar mai bune decat S7 din cateva puncte de vedere.

Intretine-ti entuziasmul cu Samsung Galaxy S6 Edge. Bucura-te de designul artizanal si functionalitatea fara pereche, care se imbina armonios intr-o compozitie de metal si sticla.

9.7 Total Score
Un smartphone extraordinar care a devenit si accesibil

Samsung GALAXY S6 Edge a facut mari furori anul trecut. Si inca le mai face, chiar daca Samasung a venit cu upgrade-ul S7. Pentru cei care viseaza la mai mult, dar care se gandesc si la bani, S6 Edge este combinatia ideala.

Tehnologie
9.7
Design
9.9
Pret
9.6