Telefon mobil Meizu MX5 Pro, Dual Sim – Experienta simpla si intuitiva

Meizu MX5 ProMeizu, un producator foarte activ si in crestere rapida pe piaţa chineza si nu numai, a lansat de putin timp un smartphone cu dotari similare unor produse de top. Diferenta este, totusi, de pret, in cazul telefonului mobil Meizu MX5 Pro, Dual Sim fiind net in avantajul utilizatorului.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Meizu MX5 Pro – design modern

De ce sa optezi pentru Meizu MX5 Pro, Dual Sim? Telefonul are un un design modern si foarte subtire, este construit aproape in intregime din metal, oferind pe de o parte o durabilitate crescuta si, fireste, un aspect premium. Si nu este vorba doar despre aspect. Ecranul telefonul ui Meizu MX5 Pro este Amoled, prezinta specificatii de ultima generatie, cum ar fi 100% NTSC gama cromatica, luminozitate maxima si o gama infinita de contrast. Mai exact, imaginile arata foarte bine, interfata este prietenoasa si foarte usor de folosit, simplitate si eleganta pe toata linia! La toate acestea se adauga un aspect excelent si o portabilitate de zile mari conferita de dimensiunile si zveltetea acestui dispozitiv remarcabil.

Un smartphone ultramodern

Procesorul telefonului Meizu MX5 Pro este stabil si minimizeaza eficient consumul de energie. Este foarte puternic, asigurand operativitatea si eficienta sistemului care iti pune la dispozitie informare, navigare pe internet, muzica, jocuri, cam tot cea ai putea cere de la un smartphone ultramodern. Are un consum de energie echilibrat, ceea ce face ca telefonul sa ruleze orice aplicatie fara probleme si, nu in ultimul rand, sa te poti baza pe serviciile lui timp indelungat.

Ecranul Full HD cu diagonala 5.5 inch are in spate o pereche de camere foto care asigura poze de cea mai buna calitate, selfie-uri, precum si o redare in culori calde, minunate, in unghiuri de vizualizare largi, confortabile.

Camera principala este prevazuta cu lentile 6P, care cresc in mod semnificativ rezolutia periferica. Cu ajutorul focalizarii laser, pozele capturate vor fi remarcabile, la fel ca acelea realizate in lumina scazuta sau atunci cand esti in miscare. In plus, Telefonul mobil Meizu MX5 Pro, Dual Sim are cititor de amprente, util pentru autentificare în aplicaţii, deblocarea ecranului si, de ce nu, daca se tine seama de tendintele momentului, chiar autorizarea plaţilor electronice.

Vezi mai multe fotografii si detalii tehnice

Competitor redutabil

„Meizu Designs” si-a propus sa dezvolte o familie de smartphone-uri create in numele unei experiente simple si intuitive. „Oamenii trebuie sa-si foloseasca eficient dispozitivele in loc sa incerce sa determine cum sa le foloseasca”, spun producatorii. In aceste conditii, prin Meizu MX5 Pro, Dual Sim, avem in fata un dispozitiv premium care vine la un pret foarte bun raportat la calitate. Inglobeaza inalta tehnologie, ruleaza rapid si prompt, fiind un companion potrivit deopotriva pentru mmentele de entertainment si pentru celelalte activitati multimedia pe care le pretinzi de la un smartphone de ultima generatie.

Este aspectuos, robust si totusi zvelt, punandu-ti la dispozitie instant intreaga lume a internetului, posibilitatea de a te distra cu jocuri sau cu muzica, reactionand in viteza si raspunzand prezent chiar si daca vrei sa faci shopping online. Este greu de imaginat cea ai putea sa mai ceri de la un smartphone in ziua de azi. Cert este ca telefonul mobil Meizu MX5 Pro, Dual Sim „ameninta”, prin excelentele lui calitati si pretul foarte bun, competitori cu „state” mult mai vechi.

9.6 Total Score
Un dual sim de top de la Meizu

Meizu MX5 Pro bucura privirea din prima clipa a intalnirii cu el. Are un design "de top", cei de la Meizu arata si cu acest model ca designul de produs este unul din atuurile lor forte. Dincolo de aspect, telefonul este unul foarte bun, construit aproape in intregime din metal, dar si cu capacitati tehnice desosebite. As sublinia puterea mare de procesare. Pretul este unul corect, cei care vor incerca telefoanele Meizu vor deveni prietenii brandului.

Design
9.5
Tehnologie
9.7
Pret
9.7