Smartphone Lenovo Vibe X2 – telefon accesibil cu un design atragator

Lenovo Vibe X2Continuam seria prezentarii de smartphone-uri accesibile cu un nou model de la Lenovo, anume Lenovo Vibe X2. Alegem acest model si din cauza pretului, trebuie sa o recunoastem, dar si din prisma faptului ca vorbim de un telefon de calitate cu o poveste aparte.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Lenovo Vibe X2 – design inspirat de natura

Inca de la inceput ne vedem nevoiti sa incepem prezentarea cu ceea ce multi aleg sa lase mai la urma – designul. Stim, importante sunt capabilitatile tehnice, dotarile ”de sub capota”, dar Lenovo Vibe X2 se prezinta intr-un mod cu totul remarcabil la capitolul design, ceea ce ne face sa fim exclamativi si sa amanam putin prezentarea atuurilor tehnice cu care este inzestrat.

Aspectul exterior al telefonului il face sa iasa in fata daca alegi sa pui unul langa altul mai multe modele din aceeasi zona de preturi. Asta si pentru ca cei de la Lenovo au ales sa se inspire de la natura atunci cand l-au creat, fapt ce a rezultat prin creionarea a trei straturi distincte puse impreuna pentru a afisa un design desavarsit. Designul multistratificat permite si personalizari ale aspectului telefonului, Lenovo Vibe X2 putand astfel sa imprumute cate ceva din personalitatea fiecarui utilizator.

Procesor complex de la Media Tek

Partea de procesare a telefonului Lenovo Vibe X2 a fost lasata pe mana celor de la Media Tek, asa ca fluiditatea miscarilor, lipsa de sincope in rularea oricarei aplicatii se datoreaza in mod firesc procesorului ”minune” True8Core de la Media Tek. Pentru a avea reteta complete, adaugam si faptul ca Lenovo Vibe X2 are 2 GB RAM, arhisuficienti pentru stabilirea unei viteze de reactie optima in orice tip de accesare a telefonului.

Ca si stocare, telefonul vine cu o memorie interna de 32 GB, deja un must pentru cei care vor un smartphone pentru a-l folosi ca si smartphone, nu doar un telefon care sa stie sa si faca ceva in plus. Sistemul de operare ales de Lenovo pentru acest model este Android 4.4 KitKat – cea mai stabile versiune de Android de pana acum. Asta nu inseamna ca daca sunteti familiarizati cu tehnologia Android nu o sa puteti trece la o versiune superioara.

Foarte interesanta si demna de subliniat ni s-a parut si atentia pe care o acorda Lenovo in Vibe X2 la banalul “selfie”. Camerele telefonului au fost atent calibrate pentru a oferi cele mai clare selfie-uri posibile. Camera principal are 13 Mp, iar cea secundara 5 Mp. Bineinteles, intalnim si la acest model un blitz integrat (LED). Chiar si fara a face setari special la camera foto, auto focusul nativ isi va face treaba exemplar, rezultatul fiind fotografii de foarte buna calitate, in culori vii si cu luminozitate destul de buna.

Vezi toate detaliile tehnice si mai multe fotografii

Viteza tot mai mare pe internet

Cu totii ne asteptam de la un telefon nou sa mearga bine si repede pe internet. Este importanta si reteaua in care folosim telefonul, asta e clar, dar si capacitatea acestuia de a ne oferi o viteza buna atunci cand accesam date. Lenovo Vibe X2 sta foarte bine si la acest capitol, vitezele de transfer LTE 4G sunt chiar peste asteptari.

Ecran de 5” Full HD

Probabil si tu ti-ai dori un telefon precum Lenovo Vibe X2, mai ales ca vorbim de un smartphone cu un ecran generos, de 5”. Calitatea displayului este pusa in evidenta si de faptul ca telefonul lucreaza in mod Full HD, cee ce face ca aplicatiile si filmele rulate pe telefon sa se vada cursiv si cu o buna calitate.

In incheierea prezentarii noastre, detaliem si ce anume va asteapta in cutie atunci cand achizitionati modelul Lenovo Vibe X2. Astfel, pe langa telefon, ar trebui sa gasiti si o folie de protectie, o carcasa de protective, casti, cablu USB si adaptorul pentru prize. Un pachet complet pentru ca noul vostru telefon sa poata fi pus la treaba imediat dupa ce l-ati primit.

Lenovo Vibe X2 este, asa cum spuneam si la inceput, un smartphone de buna calitate cu un design extrem de atractiv, telefon ce poate fi cumparat la un pret foarte bun.

9.6 Total Score
Un smartphone care atrage orice privire

Lenovo Vibe X2 este acel telefon la care te surprinzi ca stai minute in sir sa-l admiri. Designul este desavarsit, lucru care ne-a facut sa ne dorim sa aflam mai multe. Si sunt atat de multe lucruri bune... un smartphone generos de la Lenovo, la un pret foarte bun.

Design
9.7
Tehnologie
9.6
Pret
9.6