Sistem Audio 5.1 JBL Studio 280 – Muzica la plus infinit

Pentru cei care stiu impactul unirii a doi giganti ai componentelor audio ca JBL si Harman, un sistem audio care ii are pe frontispiciu este varful oricarei redari care a fost inventata pana acum. Acestea sunt motivele pentru care sistemul Audio 5.1 JBL Studio 280, care vine cu receiverul Harman Kardon AVR 171, este o industrie muzicala in toata regula, tot ce ai nevoie pentru performanta aboluta.

Vezi aici pretul cu reducere

Sistem Audio 5.1 JBL Studio 280 – excelenta de fiecare zi

Sistem Audio 5.1 JBL Studio 280Multi cred ca nu poate exista concert de anvergura, la cele mai inalte standarde, fara JBL, producatorul de top mondial de sisteme audio. La fel de multi cred ca omul care a fondat ceea ce este astazi varful industriei era un geniu care putea inventa totul: James Bullough Lansing, cel care construia transmitatori la varsta de 12 ani, apoi fonda „Lansing Manufacturing Company”, care fabrica boxe pentru maşini. Vârsta de aur a Hollywood-ului a facut ca acest talent urias sa faca parte din primele filme vorbite lansate de „Warner Brothers”, iar succesul a fost atat de mare, incat imediat cele mai prestigioase studiouri de film voiau neaparat echipamentele de sunet ale celui ce avea sa ramana in istorie ca JBL.

Este de asteptat, in aceste conditii, ca sistemul Audio 5.1 JBL Studio 280 sa aiba inscris peste tot termenul „excelenta”. Aceste boxe de podea pe trei cai ofera un sunet extrem de clar si natural. Sunt insotite de boxele de raft ce fac parte din noua gama de produse JBL Studio, complet regandite pentru performante audio uluitoare. Si nu este vorba doar despre sali de concert sau discoteci. Vrei aceeasi excelenta acasa?

Sistemul audio 5.1 JBL Studio 280 este raspunsul. Studio 225C este boxa centru a seriei Studio Monitor de la JBL, ce completeaza perfect sistemul, cu o claritate pe voci impresionanta. Si daca vrei sa dai un party de care sa se duca vestea, tot la acest sistem audio apelezi pentru perfectiunea redarii: JBL Studio 250P este un subwoofer ce are incorporat un amplificator integrat capabil sa ofere pana la 200 W, destinat camerelor de pana la 30 de metri patrati.

Sistem-Audio-5.1-JBL-Studio-280-frontSistem-Audio-5.1-JBL-Studio-280-back

Alianta gigantilor

Intr-o zi, JBL a intalnit Harman. Era clipa unei aliante a titanilor care facea din aceasta combinatie una de neegalat. Din 1969 incoace, ca parte a Harman, JBL a crescut in ceea ce astazi este varful sistemelor audio necesare in toata lumea si in toate domeniile, de la sali de teatru si concert la cea mai buna auditie posibila in caminele consumatorilor. Decenii la rand au fost campioni ai inovarii in domeniu si nu este de mirare, in aceste conditii, ca sistemul audio 5.1 JBL Studio 280 care vine insotit de receiverul Harman Kardon AVR 171 nu are competitie. In primul rand, Harman Kardon AVR 171 propune un design uimitor si un sunet extrem de puternic, brandul fiind renumit in toata lumea pentru felul inegalabil in care reda bass-ul.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Sistemul este si inteligent, perfect adaptat la cerintele momentului, care trebuie sa faca aparatele cat mai interconectabile. Astfel, fie ca redai fisiere de pe un Blu-ray player, prin Apple Airplay sau de pe consola de jocuri, intotdeauna vei avea un sunet de cea mai inalta calitate. Acesta este furnizat de AVR 171, receiver capabil sa produca un total de 700 W putere, echipat cu sase intrari HDMI 3D-ready cu 4K, dintre care una compatibila cu dispozitivele MHL. Poti asculta muzica de pe dispozitivele ce se afla in reteaua de acasa, iar vTuner Internet Radio pune la dispozitie o gama larga de muzica online. Totodata, AVR 171 utilizeaza tehnologia Harman TrueStream Bluetooth, pentru a putea reda melodiile preferate direct de pe dispozitivele mobile. „Suntem siguri ca Jim Lansing ar fi mandru de noi”, spun producatorii. Mentinerea constanta in topul mondial al domeniului ii confirma.

9.8 Total Score
JBL Studio 280 - sistemul audio perfect

Daca sunteti melomani convinsi, sistemul audio propus de JBL este cu adevarat bijuteria de care aveti nevoie. Cea mai buna tehnologie, cel mai rafinat sunet, la cel mai bun pret. Bucura-te de muzica preferata, dar si de reducerea de pret de care poti profita si tu akoom.

Design
9.8
Tehnologie
9.9
Pret
9.8