Samsung WF8EF5E0W4W/LE: masina de spalat smart, cu multe functii utile

Samsung WF8EF5E0W4W/LEAstazi vorbim despre Samsung WF8EF5E0W4W/LE, o masina de spalat rufe smart. Cred ca toata lumea stie la ce sa se astepte atunci cand aude despre Samsung. Coreenii au venit de-a lungul timpului cu foarte multe aparate bune, chiar si in cazul masinilor de spalat, acolo unde nu sunt chiar pe primele locuri ca vanzari. Insa, cand ai in fata un model de-al lor, designul si functiile te pot convinge ca alegerea este cea buna. In plus, daca o gasesti si la un pret decent, o astfel de masina de spalat merita sa fie achizitionata. La fel se intampla si cu masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, model care te surprinde placut, desi nu este nici el perfect.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

In primul rand, oricat de mult s-ar lauda Samsung ca o astfel de masina va aduce un nou nivel de eleganta in casa ta, afirmatia pur si simplu nu sta in picioare. Da, masina de spalat rufe arata ok, are afisaj digital si este mare, fara totusi a ocupa exagerat de mult loc. Pe de alta parte, exista modele care sunt mult mai atractive din acest punct de vedere si le poti gasi chiar la acelasi producator.

Samsung WF8EF5E0W4W/LE: utilitatea pe locul 1, aspectul pe 2…

Pana la urma, cam asa ar trebui sa fie in cazul oricarui aparat si nu cred ca cineva se supara din aceasta cauza. Fara indoiala, modul in care Samsung WF8EF5E0W4W/LE functioneaza este unul spectaculos si de bun augur. In primul rand, are un volum de 8 l, fiind un model destul de mare, pentru o familie numeroasa. Apoi, numarul sau de programe este unul impresionant si selectia este facila. Avem program pentru bumbac, lana, sintetice, spalare manuala, haine colorate, sensibile, spalare intensa si multe altele. Nu spun ca nu ar exista si masini cu si mai multe programe, dar si aceasta are tot ce ii trebuie. Exista si protectie impotriva copiilor, deci usa va ramane inchisa pe timpul spalarii. Special este si un sistem numit Eco Bubble. Datorita acestuia, detergentul se combina cu apa inainte de a ajunge la rufe si astfel el ar intra mai usor in tesatura.

Vezi toate specificatiile si pret

Daca spalarea merge excelent, clatirea o face doar pana la un punct. Asadar, nu exista probleme pana pe la 1000 rpm, dar dupa, pana la 1400 rpm, Samsung WF8EF5E0W4W/LE o cam ia la plimbare. Cu alte cuvinte, este ok sa o folosesti la viteze mai mici. In final, trebuie spus ca aparatul are o clasa energetica impecabila, A cu trei de plus si consuma foarte putin, desi este mare. Asa ca aproape ca nu se simte pe contor, chiar si dupa un an intreg.

Nu pot spune ca designul modelului de masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE este o problema, dar centrifugarea ar fi una. Pana la urma, insa, aparatul perfect nu a fost inca inventat. Dincolo de asta, masina functioneaza impecabil, spala bine si variat, are o clasa imbatabila si, daca o gasesti la reducere, pretul este excelent. Daca nu, trebuie sa faci o mica investitie, dar nu una mare. Adaugand si faptul ca se poate conecta la un telefon pentru a se autodiagnostica (printr-o aplicatie smart), chiar se poate spune ca masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE isi merita banii, chiar si fara reducere.

Save

Save

Masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, Eco Bubble, 1400 RPM, 8 kg, Clasa A+++, 60 cm, Alb. Cumpara akoom la cel mai mic pret.

9.3 Total Score
Akoom exista si masini de spalat rufe smart...

Samsung WF8EF5E0W4W/LE este un model de masina de spalat rufe de ultima generatie. O excelenta oportunitate pentru cei care vor in casa ultimele tinovatii tehnologice. Poate fi si a ta la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.4
Design
9.1
Pret
9.5