Samsung NV70K1340BS/OL: cuptor incorporabil aproape ideal

Samsung NV70K1340BS/OLCred ca de fiecare data cand intru intr-un magazin de electocasnice, cel mai mult ma atrag cele incorporabile. Nu pentru ca sunt toate extrem de moderne, ci pentru ca aduc ceva nou pe piata care a ramas, din multe puncte de vedere, identica ofertelor din strainatate din anii ’90. Asadar, poti gasi si produse mai ieftine si mai simplu, dar in general ele arata bine. In plus, ai de unde sa alegi si sa ajungi la un model de top, asa cum este cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Inainte de a vorbi efectiv despre produs, ar trebui sa va aduc aminte ca este vorba doar despre un cuptor. Cu alte cuvinte, veti avea nevoie si de o plita, daca se poate una cam la fel de moderna precum cuptorul. Ideal ar fi sa gasiti tot una de la Samsung, pentru ca ele se vor potrivi cel mai bine impreuna, ca design, marime si functii.

Samsung NV70K1340BS/OL – un cuptor incorporabil mare si usor de folosit

In primul rand, trebuie sa fii atent la dimensiunile cuptorului incorporabil si a suportului. Samsung NV70K1340BS/OL are un volum mare, de 71 l, si este destul de corpolent, atat ca latime cat si ca adancime. Asadar, masoara bine inainte de a-l cumpara si ai grija la montare.

Trecand peste acest aspect, Samsung NV70K1340BS/OL arata exact asa cum trebuie sa arate orice cuptor modern. Are doar doua butoane care se rotesc (functioneaza pe baza de electricitate, deci nu trebuie sa iti bati capul cu mai mult decat atat, fiecare setare fiind pe aceste butoane). De asemenea, beneficiaza si de un sistem digital destul de interesant, cu un afisaj marisor si inteligibil. Acolo vei putea citi timpul necesar prepararii si temperatura, pentru a avea mereu control asupra alimentelor gatite.

Vezi aici detaliile pachetului avantajos

In interior lucrurile se prezinta la fel de bine. Incalzirea se face pe mai multe straturi, deci poti gati si doua oale cu mancare in acelasi timp (cuptorul are gratar si tava). Exista si un ventilator care uniformizeaza incalzirea. In plus, usa cu trei straturi te asigura de faptul ca nu se va pierde caldura.

Un alt sistem interesant si extrem de util pentru un cuptor modern este cel de curatare. In ziua de astazi, producatorii tind sa isi doteze aparate cu sisteme catalitice, care incalzesc interiorul pana cand topesc grasimile si murdaria. Nici acesta nu face exceptie, asa ca te poti gandi deja la modul in care iti vei petrece timpul pe care nu il vei mai pierde din cauza curatarii cuptorului.

Asadar, cu Samsung NV70K1340BS/OL avem parte de un cuptor incorporabil modern dintre cele mai bune si pretul nu este unul exagerat, deci poate sa fie cumparat chiar si de catre persoanele care nu au banii necesari pentru a-si cumpara aparate incorporabile foarte scumpe. Cum trebuie sa tii minte ca mai ai nevoie si de o plita, este clar ca banii reprezinta un avantaj. Sistemul de curatare, treptele diferite de incalzire si sistemul destul de complex sunt alte puncte forte. Cat despre minusuri, acestea sunt greu de identificat la un cuptor care cel putin la inceput pare sa fie ideal.

Save

Pachet promo: Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL, Electric, 70 l, Grill, Curatare catalitica, Convectie, Clasa A + Plita incorporabila Samsung NA64H3010AS, Gaz, 4 arzatoare, aprindere ...

9.6 Total Score
Samsung NV70K1340BS/OL, un excelent cuptor incorporabil

Romanii au devenit din ce in ce mai amatori de electrocasnice incorporabile. Samsung NV70K1340BS/OL este un cuptor electric din aceasta categorie. Poate fi achizitionat akoom intr-un pachet extrem de avanatajos.

Tehnologie
9.5
Design
9.7
Pret
9.6