Samsung Galaxy J1, smartphone Dual Sim – mari satisfactii

Samsung Galaxy J1Lumea smartphone-uri este peste tot. Si Samsung Galaxy J1 este unul dintre ele. A cucerit întreaga planeta si mai degraba poti vedea oameni cu telefoane mobile in mana decat cu un sandwich sau cu o sticla cu apa. Parem sa nu mai putem functiona fara aceste dispozitive si, intr-adevar, cine nu are un smartphone nu este conectat. De aceea, producatorii de top nu stau degeaba, venindu-ne tuturor in intampinare cu oferte care mai de care.

Vezi aici pretul cu reducere

Samsung Galaxy J1 – echivalentul unui top model

Telefonul mobil Samsung Galaxy J1, Dual Sim iese in evidenta in primul rand pentru ca este si albastru. Dar este cu mult mai mult decat un accesoriu pentru impatimitii jeansilor. Este un campion, pentru ca poarta marca Samsung si acest producator nu face rabat la nimic atunci cand vine vorba si despre forma, si despre fond. In cazul celei dintai, avem de-a face cu dimensiuni ideale. Samsung Galaxy J1, Dual Sim este echivalentul tehnic al unui top model, cu forme line si zvelte, cu un desen impecabil, perfect adaptabil mainii tale. Reprezinta o noua viziune de design, in care fiecare detaliu de forma si functie a fost creat pentru a imbunatati experienta. Proiectat cu inspiratie si executat cu migala, acest dispozitiv are incorporata o tehnologie menita sa te uluiasca si sa-ti furnizeze cele mai mari satisfactii.

Clipa care ramane

Exista momente in timp si in viata fiecaruia care sunt irepetabile. Astazi nu le mai pierzi, gratie telefonului mobil Samsung Galaxy J1, Dual Sim, care face din captarea clipelor memorabile o experienta fascinanta, cu rezultat impecabil. Gratie rezolutiei uimitoare a ecranului generos, pozele realizate cu camera principala, de 5 MP, cu autofocus si blitz, sunt clare si de inalta calitate, in timp ce camera frontala de 2 MP iti face de selfie-uri colorate de toata frumusetea.

Samsung--J1-backIn plus, apelurile tale video vor fi o joaca de copii datorita interfatei prietenoase si de cea mai inalta calitate multumita performantelor generale ale lui Samsung Galaxy J1. Indiferent unde esti si ce faci, chiar daca este lumina din plin sau penumbra, rezultatul va fi mereu acelasi. Celebrul vers al lui Goethe „O, clipa, ramai, esti atat de frumoasa!” are astazi un corespondent in realitate, cu Samsung Galaxy J1.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Puncteaza la toate capitolele

Orice smartphone treuie să fie un partener de nadejde si un dispozitiv cu adevarat util, precum si un coleg de divertisment sau un furnizor de momente de relaxare. Telefonul mobil Samsung Galaxy J1, Dual Sim puncteaza la toate capitolele. Te tine conectat cu lumea ta personala si cu intreaga lume inconjuratoare in cele mai bune conditii. Raspunde excelent, cat ai clipi, la comenzile complexe de care are nevoie omul contemporan, aflat in retea cu toata planeta. Iti furnizeaza distractia necesara atunci cand este nevoie de ea, cu jocuri, muzica, navigare pe site-urile cu bancuri daca asta iti doresti. Are un processor atat de puternic, varf al tehnologiei modern, incat nu conteza daca vrei sa asculti muzica in metrou sau sa joci un joc captivant in pauza de masa. Totul este posibil si la indemana. Totodata, Samsung Galaxy J1, Dual Sim iti tine aproape pozele in memoria confortabila de care dispune, este atent cu viata ta personala datorita faptului ca are doua cartele, ceea ce inseamna ca iti poti pastra intimitatea.

9.6 Total Score
Samsung Galaxy J1, smartphone-ul pe care ti-l permiti

Samsung Galaxy J1, Dual Sim este alegerea perfecta pentru cei care nu dispun de un buget mare pentru achizitionarea unui nou telefon. Pretul cu reducere il face mult mai atractiv. Este un smartphone care ne-a placut.

Design
9.5
Tehnologie
9.6
Pret
9.7