Telefon mobil Samsung Galaxy A3 – Atingerea perfecta, mobilitatea ideala

Samsung Galaxy A3Una dintre vedetele incontestabile ale telefoniei mobile actuale este seria Samsung Galaxy. Unele mai frumoase si mai eficiente decat altele, aceste dispozitive au adus producatorul in topul mondial al vanzarilor si se remarca prin calitati de exceptie. Intre „navele amiral” ale acestor valuri de lansari se numara Samsung Galaxy A3.

Vezi aici pretul cu reducere

Samsung Galaxy A3 – inteligenta de a se adapta

Telefonul mobil Samsung Galaxy A3 este primul Samsung cu corp construit integral din metal. Asta se simte din prima, la vizualizare, la atingere, la portabilitate. In plus, designul inovator si luxos si un ecran de 4,5 inch fac din acest smartphone un campion al telefoniei mobile actuale. Corpul este neted, perfect la atingere, telefonul este adaptabil impecabil in palma mainii si nu-ti mai ramane decat sa pornesti functiile pentru a fi din nou uimit.

La capitolul redare optica, Samsung se autodepaseste din nou: pe telefonul mobil Samsung Galaxy A3, cu ajutorul functiei „Ecran adaptabil”, poti vedea ca niciodata culori naturala, ca si cand smartphone-ul din mana ta ar fi un televizor performant, si asta intrucat acest dispozitiv are capacitatea si inteligenta de a se adapta la conditiile inconjuratoare. Iar la capitolul sunet, telefonul mobil Samsung Galaxy A3 puncteaza excelent gratie functiei automate de ajustare audio, care va mari sau reduce automat volumul, in functie de zgomotul de fond din mediul inconjurator. In plus, exista elemente de personalizare pe care trebuie neaparat sa le folosesti: noile tonuri de apel, sunete de pornire, la atingere si de notificare, create special pentru acest smartphone atat de special.

Fotografia ideala

Telefon-mobil-Samsung-Galaxy-A3-backAsadar, alaturi de o carcasa premium, vizualizare de exceptie si sunet de cea mai inalta calitate, ce te mai uimeste la telefonul mobil Samsung Galaxy A3? Fireste, fotografiile pe care este capabil sa le faca si sa le redea. Poti face selfie-uri fara a atinge butonul, astfel incat vor parea facute de altcineva. Capturezi propria imagine declansand camera cu ajutorul vocii sau palmei.

In acest fel, dotat cu cel mai nou software pentru detectarea imaginii si recunoastere vocala, Samsung Galaxy A3 duce fotografia selfie la un nou nivel, dovedindu-se foarte receptiv la nevoile consumatorului. Si insusirile nu se opresc aici: noua functie „Selfie panoramic” permite o fotografie selfie panoramica prin imbinarea a trei fotografii capturate la stanga, mijloc si dreapta, realizand un selfie de grup perfect. Unghiul de acoperire este de 110° in pozitie verticala si de 120° in pozitie orizontala si, data fiind prezenta in Galaxy A2 a functiilor de editare automata, vei arata perfect in fiecare imagine.

Vezi detaliile tehnice si variantele de culoare

Samsung Galaxy A3, o forta in miscare

De ce aminteam că Samsung Galaxy A3 este o „navă amiral” a „flotei” de smartphone-uri Samsung? Pentru ca este o forta in miscare, un titan echipat cu un procesor Quad Core de 1,2 GHz, care ruleaza la viteze uimitoare, ce satisfac orice profesionist sau orice pretentios. Vei putea urmari filme, asculta muzica si rula mai multe aplicatii simultan fara intreruperi si la viteze pe deplin satisfacatoare, asa cum iti doresti de la un produs de top mondial. Conectivitatea LTE Cat 4 permite descarcarea de pe Internet mult mai rapid decat toti ceilalti. Si, ca orice campion, telefonul mobil Samsung Galaxy A3 este si fiabil. Modul „Ultra economie de energie” reduce substantial consumul bateriei, oprind functiile inutile si asigurand disponibilitatea telefonului atunci cand ai nevoie de el.

9.7 Total Score
Un smartphone de top, la pret accesibil

Samsung Galaxy A3 arata si se comporta ca un telefon de top. Carcasa din metal face toti banii, chiar daca acestia nu sunt foarte multi, telefonul avand un pret extrem de accesibil, dar si o reducere foarte interesanta pentru cei care aleg sa-l cumpere akoom.

Design
9.8
Pret
9.7
Tehnologie
9.7