Telefon mobil Samsung G360 Galaxy Core Prime – Putere in miscare

Samsung-G360-Galaxy-Core-Prime-rightSamsung intra pe piata electronicelor in anii 1960. Ce s-a intamplat intre timp? Exporturile companiei insumeaza cam o cincime din totalul exporturilor Coreei de Nord, cu un aport de 17% la PIB-ul ţării. Drumul de la o mica afacere de familie pornita in 1938 la un conglomerat mondial inseamna in primul rand calitate, dublata de accesibilitate.

Calitate previzibila

De cateva luni, pe piata a intrat telefonul mobil Samsung G360 Galaxy Core Prime, cel mai accesibil telefon cu 4G lansat de Samsung. Ca majoritatea produselor Samsung, acest dispozitiv iese imediat in evidenta prin design. Liniile simple confera eleganta smartphone-ului, iar manevrabilitatea sa confortabila este de asemeni o caracteristica previzibila, intrucat Samsung pune mult pret pe utilizarea facila a produselor sale, care sunt de fiecare data foarte prietenoase cu utilizatorul. Rezistent si solid, dar totusi foarte subtire, de doar 8.8 mm, telefonul mobil Samsung G360 Galaxy Core Prime se potriveste perfect intr-o singura mana sau in buzunar.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Samsung G360 Galaxy Core Prime – o investitie excelenta

Telefonul mobil Samsung G360 Galaxy Core Prime este o forta cand vine vorba despre tehnologia pe care o are incorporata. Este partenerul multimedia total si perfect: ruleaza Android 4.4.4 KitKat, poate fi utilizat pentru rularea jocurilor, conecteaza cu lumea virtuala in cele mai bune conditii, iar ecranul de 4.5 inch confera o excelenta vizualizare. Totul se datoreaza faptului ca telefonul mobil G360 Galaxy Core Prime este echipat cu un procesor puternic, cu un accelerator grafic care sustine performanta si cu o memorie interna extensibila.

Pregatit pentru orice sarcina, puternic si plin de personalitate, telefonul mobil Samsung Galaxy Core Prime este o investitie excelenta din orice perspectiva: calitate, tehnologie, pret, aspect, fiabilitate.

Prezent la apel

Samsung-G360-Galaxy-Core-Prime-backIn ce priveste optiunile telefonului mobil Samsung G360 Galaxy Core Prime, se remarca de departe capacitatea de a face poze de o calitate superioara, redate cu fidelitate, in numeroase detalii, pe ecranul confortabil, pe care se poate vizualiza in culori calde, vii. Camera principala de 5 MP este insotita de o camera frontala, special creata pentru selfie-uri de calitate, care vor face orice instantaneu unul memorabil.

Remarcabila este si independenta energetica a smartphone-ului, capabil sa ofere o autonomie de convorbiri de aproximativ 13 ore si un regim de asteptare de pana la 60 ore. La randul ei, viteza cu care telefonului mobil Galaxy Core Prime raspunde la solicitari este notabila: doresti sa citesti ziarele? Este suficient sa scoti telefonul din buzunar si sa accesezi site-urile de profil.

Mai multe culori, acelasi pret. Vezi modelele

Vrei sa iei legatura cu cei apropiati? Stilatul telefon mobil G360 Galaxy Core Prime abia asteapta sa te conecteze cu exteriorul. Vrei sa asculti muzica? Nimic mai simplu si mai placut decat relaxarea cu telefonul mobil Samsung G360 Galaxy Core Prime, care reda cu precizie un sunet amplu, profund, vibrant. Vrei sa joci un joc? Smartphone-ul tau Samsung te poate face un campion al entertainmentului de acest tip. Vrei sa comunici? Telefonul mobil Samsung Galaxy Core Prime iti sta la dispozitie, cu autonomia lui energetica extinsa, care inseamna ca niciodata nu te va lasa balta.

Vezi si ultimele noasre review-uri la smartphone:

9.4 Total Score
Un smartphone excelent si pentru copii

Samsung G360 Galaxy Core Prime ofera un pachet valoros de design si tehnica pentru un pret foarte mic. Este un smartphone pe care-l gasim potrivit pentru copii, dar nu doar pentru ei. La asa pret, adaugam si garantia Samsung, o marca ce nu mai are nevoie de prea multe prezentari.

Tehnologie
9.2
Design
9.4
Pret
9.5

Centrul de preferințe pentru confidențialitate