Samsung 32J4100 – televizor LED HD, de 80 cm

Pentru cei care nu sunt inca intrutotul cuprinsi de fenomenul SMART si prefera inca un televizor ”mai cuminte”, dar, totusi, de cea mai buna calitate, recomandarea noastra se indreapta catre brandul Samsung, in special catre televizorul Samsung 32J4100. Vorbim de un televizor cu diagonala de 80 cm, LED HD, care poate fi achizitionat la un super pret.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Samsung 32J4100 – imagine clara, sunet foarte bun

Televizor-LED-Samsung-32J4100-leftCumparam un televizor in primul rand pentru imagine si sunet. Corect? Alegerile noastre ar trebui sa inceapa de la acest aspect, urmand ca apoi sa ne intereseze si alte facilitati care ne fac viata mai frumoasa. Cei de la Samsung au si ei in vedere aceste lucruri si s-a vazut ca fac eforturi serioase pentru a ne aduce in fata ochilor cele mai bune imagini. Si le reuseste din plin, evolutia vazandu-se cu fiecare noua serie de televizoare lansata pe piata. Desi este un model economic, Samsung 32J4100 se bucura si el de avantajele tehnologiei Samsung si ne aduce imagini clare, sustinute de functiile HyperReal Engine, Mega Contrast si Wide Color Enhancer. Vorbim totusi de un model de televizor lansat in 2015, asa ca ai garantia noilor tehnologii Samsung inglobate si in acest model. Dincolo de imagine, atunci cand ne uitam la televizor vrem sa ne bucuram si o experienta audio de mare fidelitate. Modelul 32J4100 de la Samsung este performer si la acest aspect, televizorul avand functii precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1, toate ajutandu-ne sa avem sunetul cel mai bun posibil, indiferent de semnal.

Chiar daca nu e Smart, Samsung 32J4100 e chiar istet

La cati bani costa acest televizor, nu avea cum sa fie unul Smart. Nici nu ar trebui sa te deranjeze foarte tare pentru ca la capitolul multimedia Samsung ne vine in ajutor si ne ofera chiar si la acest model functii care sa-ti aduca divertisment de cea mai buna calitate fara prea mari eforturi. Asa ca televizorul are un player incorporat, accesibil prin portul USB. Nu-ti trebuie decat un stick de pe care sa poti vedea filmele si fotografiile. Pui stickul in televizor si dai play. Mai simplu de atat chiar nu se poate. Mai mult, daca nu vrei sa te tot joci cu un stick de memorie, prin functia ConnectShare Movie poti conecta si o componenta HDD (un hard) – ai mai mult spatiu, pui pe el tot ce vrei sa vezi intr-o anumita perioada de timp si nu mai stai sa tot stergi/adaugi informatie.

Imi place ca fiind un model din 2015, Samsung 32J4100 are o conectica completa, mentionez doar cele doua porturi HDMI (prin care puteti conecta in acelasi timp, fara sa mai umblati la cabluri, si un receiver de semnal, dar si o consola de jocuri sau alt device), un port USB, dar si posibilitatea utilizarii unui CI+.

Vezi aici comentariile celor care au cumparat

Asa cum spuneam si anterior, fiind un model din 2015, televizorul Samsung 32J4100 de 80 cm, LED HD, vine cu o suita de caracteristici speciale care sa ne ofere imagini clare, dar si culori mai vii. In cazul in care sunteti atrasi de astfel de caracteristici, le enumeram in continuare pentru a intelege ca vorbim de un televizor complet, excelent pozitionat ca si pret: Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, Caption (Subtitle), Channel List USB-Clone, ConnectShare™ (HDD), ConnectShare™ (USB 2.0), Sports Mode (Basic), Embeded POP, EPG, Game Mode, Teletext (TTX), GUI Golden Bridge Lite.

Daca diagonala nu este un impediment, noi o gasim ideala pentru camerele mai mici, perfect pentru orice apartament, televizorul 32J4100 de 80 cm de la Samsung va fi cu siguranta achizitia cea mai chibzuita, mai ales ca in aceasta perioada acest model se bucura si de o reducere mare de pret. Este unul dintre televizoarele aflate sub pragul de 1.000 de lei, dar care merita fiecare leut investit in achizitia sa.

9.6 Total Score
Un televizor LED HD la cel mai bun pret

Recomandam achizitia televizorului Samsung 32J4100 pentru toti cei care-si doresc un nou televizor de 80 cm, dar care sa nu fie smart. Este istet, are imagine si sunet excelente, dar si un pret foarte bun.

Design
9.4
Tehnologie
9.6
Pret
9.9