Samsung 32H4000, televizorul cel mai potrivit pentru un buget redus

Toata lumea are nevoie de un televizor, chiar si cei care refuza sa se uite la majoritatea emisiunilor difuzate de posturile de la noi. Asta pentru ca, pe langa evenimentele sportive care se vad cel mai bine de pe un ecran mare, pe un televizor modern te poti juca sau poti viziona filme la cel mai inalt nivel de calitate (Blu-ray) si totul prin simpla conectare a unei console sau a unui DVD Player. In aceste conditii, cei care vor sa isi schimbe televizorul pot sa apeleze fata costuri prea mari la un model de 80 cm, HD, de la Samsung.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Un televizor cu LED multifunctional

Televizor-LED-Samsung-32H4000-rightSamsung 32H4000 este un televizor care are un ecran LED, iar acesta poate sa redea imagini in format HD. Este adevarat si ca marii iubitori de televizoare isi pot dori un model full HD sau chiar Ultra HD, dar pretul lui Samsung 32H4000 este totusi unul redus, asa ca nimeni nu se poate plange de prea multe lucruri. In plus, ecranul cu diagonala de 80 cm este potrivit pentru o camera de dimensiuni normale, in timp ce rezolutia de 1366 x 768 pixeli se preteaza si ea unei redari de calitate acceptabila.

Si ca orice televizor nou de la Samsung, acesta este pregatit sa faca fata oricarei utilizari, fie ca vorbim de televiziune, jocuri sau filme. Pentru evenimentele sportive exista modul Football, care beneficiaza si de sistemul Clear Motion Rate pentru a oferi o imagine cat mai fluida (cu mici cadre sacadate, dar acesta este dezavantajul unui astfel de televizor), pentru jocuri cel Game, iar cea mai buna calitate a imaginii este oferita de Movie Mode. Sunetul se ridica si el la inaltime, televizorul avand doua difuzoare cu sunet Dolby Digital.

Probleme minore, scuzabile multumita pretului

Televizor-LED-Samsung-32H4000-sideIn general, Samsung 32H4000 are o imagine de calitate, care se vede bine, cu exceptia cazurilor in care este privit din unghi. Experienta nu este stricata nici in acest caz, dar se cunoaste o diferenta. Cu toate acestea, vorbim despre un televizor destul de ieftin, si doar HD, asa ca era de asteptat ca acesta sa aiba si mici imperfectiuni. Cu toate acestea, culorile sunt OK, televizorul are player multimedia integrat si cantareste doar 5 kilograme, ceea ce il face perfect pentru instalarea in dormitor sau ca un al doilea televizor al casei.

Cumpara akoom cu reducere!

Daca vrei un televizor Samsung mult mai bun, iti recomandam sa citesti si review-ul la Smart LED Samsung 40HU6900. Click aici

In ceea ce priveste conectivitatea, Samsung 32H4000 are doua intrari HDMI si una USB 2.0, asa ca se pot urmari si filme de pe stick pe el, dar se poate conecta fara probleme si la console, PC sau alte aparate.

Functiile sunt cele obisnuite pentru un televizor (teletext, alarma, ceas etc), ceea ce demonstreaza ca Samsung au intentii bune cu acest model. Pana la urma, pentru un pret relativ scazut, primesti un produs de calitate medie, ceea ce nu poate fi decat un mare avantaj. Intr-un timp in care se cauta doar calitatea de varf, este bine ca marii producatori au si oferte decente pentru cei cu un buget mai redus, iar Samsung nu poate decat sa isi apere blazonul in acest mod.

8.9 Total Score
Un televizor ieftin, excelent pentru bugetele mici

Samsung 32H4000 este un model extrem de ieftin, dar care nu face rabat de la calitatea principiala oferita de Samsung. Daca nu ai un buget foarte mare pentru achizitionarea unui nou telvizor alegerea acestui model te va multumi cu siguranta.

Tehnologie
8.6
Design
8.8
Pret
9.3