Pentru a fi cel mai bun in orice joc, trebuie sa incerci Logitech G602

Mouse-Wireless-Logitech-G602Un mouse este un instrument simplu si foarte util, dar gamerii stiu ca nu orice produs poate fi unul satisfacator. Mouse-ul potrivit este principalul aliat al celor care sunt pasionati de jocurile PC si, de cele mai multe ori, cateva secunde de intarziere sau o problema cu suprafetele pot insemna moarte instantanee. De aceea, este nevoie de modele mai avansate, cu caracteristici multiple, butoane suplimentare si o actiune mult superioara produselor obisnuite.

Pentru tot cei care isi doresc asa ceva, Logitech G602 este alegerea perfecta, fiind un mouse de calitate premium, si una dintre cele mai bune solutii de pe piata in acest moment.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Un design dedicat gamerilor

In primul rand,  Logitech G602 se remarca prin design. In constructia lui s-au folosit diverse materiale, plasticul alb lasand loc celui negru si apoi cauciucului. Toate acestea s-au intamplat pentru ca cei care se joaca sa obtina confort maxim utilizand acest mouse, fiind stiu faptul ca o mana obosita poate fi un dezavantaj. Mouse-ul poate fi utilizat doar de catre dreptaci, mai ales si datorita faptului ca in partea stanga are un suport special pe care se poate aseza degetul atunci cand se apasa pe butoanele principale.

Mouse-Wireless-Logitech-G602-upPentru ca fiecare joc sa fie unul mai usor, mouse-ul are 11 butoane. Cele sase situate in partea stanga sunt foarte usor de accesat si prezinta comenzi rapide extrem de utile atunci cand intr-un joc trebuie sa se foloseasca multiple butoane si nu este timp sa se realizeze acest lucru de la tastatura. In partea din fata, pe langa click dreapta/stanga, mai exista inca doua butoane pentru schimbarea rezolutiei. Fiecare din cele 11 este special conceput pentru jocuri, rezistand pana la 20 de milioane de click-uri.

Pasionatii de jocuri prefera wireless-ul

Atunci cand competitia este puternica, fiecare detaliu conteaza, asa ca firul si mobilitatea mai scazuta a unui mouse clasic pot reprezenta piedici. Din fericire, Logitech G602 este un model wireless care are o raza de actiune foarte buna si o rezistenta a bateriei de pana la 250 de ore. Acest model functioneaza cu doua baterii alcaline, dar in orice moment poate fi utilizata doar una, pentru prelungirea la maxim a perioadei de viata.

Mouse-Wireless-Logitech-G602-backDin pacate, softul necesar utilizarii mouse-ului este compatibil doar cu sistemele de operare Windows, asa ca Logitech G602 nu poate fi utilizat decat pe calculatoarele care le au instalate. Insa, daca ne gandim ca toti gamerii prefera Windows si ca majoritatea jocurilor de PC functioneaza cel mai bine astfel, nu vor fi probleme din acest punct de vedere.

Vezi mai multe fotografii si detalii tehnice

Pentru ca experienta fiecarui joc sa fie imbunatatita la maxim, mouse-ul utilizeaza un senzor  Delta Zero care face mai usoara recunoasterea oricarei suprafete, sporind controlul si rezultatele obtinute de Logitech G602.

In concluzie, acesta este un mouse cu adevarat bun pentru cei care si-au facut un stil de viata din jocuri. Logitech G602 se potriveste si pentru ceilalti clienti, dar faptul ca este compatibil doar cu Windows si toate dotarile cu care a fost construit demonstreaza faptul ca, inca de la inceput, el a fost destinat gamerilor.

9.6 Total Score
Logitech G602, un mouse wireless de exceptie

Recunoastem, Logitech G602 este un produs destinat cunoscatorilor, mai ales gamerilor profesionisti. Este un produs premium, fara cusur. Il poti avea akoom si cu o reducere foarte mare.

Tehnologie
9.6
Design
9.9
Pret
9.4