Mouse Logitech M175, o alegere inspirata pentru un buget mai redus

Mouse-Wireless-Logitech-M175Multi dintre noi, mai ales cei care sunt fani ai jocurilor pe calculator, isi doresc un mouse destul de modern, cu multe butoane si functii, periferice care in general sunt si mai scumpe.

Insa, pentru cei care nu vor decat sa foloseasca Internetul, sa scrie si sa se bucure de celelalte programe Microsoft, un mouse ieftin, clasic si foarte usor de utilizat poate fi solutia. In plus, tehnica a avansat destul de mult in ultimii ani si aceste mici aparate electronice au devenit si wireless, pretul lor ramanand unul scazut.

Pentru cei interesati de un astfel de produs, Logitech a propus de-a lungul timpului destul de multe modele la indemana, printre ele numarandu-se si mai noul M175.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Un mouse mic, perfect pentru activitatile de zi cu zi

Mouse-Wireless-Logitech-M175-airDupa cum am spus, Logitech M175 nu este un mouse high tech, dar este unul potrivit pentru activitatile obisnuite care se pot desfasura la un computer. Chiar si asa, el poate fi utilizat si pentru jocuri, mai ales daca proprietarul nu este foarte pretentios cu noua sa achizitie. Acesta este si un mouse de dimensiuni mici, cel putin in comparatie cu unul obisnuit, si, de aceea, este ideal pentru a fi transportat impreuna cu laptopul.

In ceea ce priveste designul, Logitech M175 nu iese foarte mult in evidenta, avand un aspect clasic, de culoare neagra. Este construit din plastic, dar acesta este destul de solid si rezistent, asa ca probabil nu se va strica prea curand. Daca pana acum pare o investitie foarte buna, sa vedem si cum se descurca atunci cand este conectat.

Performante bune la pret redus

Mouse-ul este compatibil cu sistemele de operare Windows, Linux si Mac, asa ca nu vor fi probleme in ceea ce priveste utilitatea sa. Dincolo de aceasta, se conecteaza la computer printr-un sistem wireless care are o raza de actiune de aproximativ 10 metri. Distanta este una foarte buna, asa ca Logitech M175 poate fi folosit cu incredere si fara nicio problema din pat sau de pe un fotoliu.

Functionarea se face cu ajutorul unei baterii alcaline AA si aceasta rezista pentru aproximativ un an, deci nu trebuie schimbata prea des si, cu siguranta, nu se va termina atunci cand este mai mare nevoie de ea.

Cumpara-l de aici la cel mai mic pret

Mouse-Wireless-Logitech-M175-sideLogitech M175 este un mouse cu trei butoane, configuratia fiind una clasica. Butonul din mijloc funtioneaza si ca rotita, toate trei fiind rapide si trimitand comenzi intr-un timp foarte scurt. Rezolutia este de 1000 dpi, acest lucru, impreuna cu toate cele spuse mai sus, garantand niste performante destul de bune pentru pretul cerut.

Conexiunea wireless se realizeaza cu usurinta, cu ajutorul unui receiver nano care trebuie montat prima data. Fara instalare si software-uri, utilizarea acestui mouse nu necesita niciun efort si, de aceea, el este ideal, mai ales pentru laptopuri, crescand mobilitatea acestora.

Asadar, Logitech M175 ofera un raport calitate pret excelent. Poate ca unii prefera instrumente mai complexe, simplitatea sa putand fi considerata ca minus, dar utilitatea sporita, dimensiunile reduse, configuratia clasica a butoanelor si faptul ca vorbim despre un mouse wireless il transforma intr-o alegere inspirata.

9 Total Score
Un mouse wireless util

Logitech M175 nu este un mouse de fite sau high tech, dar este un mouse wireless foarte bun pentru cei care stau multe ore in fata calculatorului. Costa foarte putin, noi il recomandam.

Tehnologie
8.7
Design
8.8
Pret
9.6