Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400 – un campion in casa ta

De mai bine de un secol, Whirlpool este alaturi de familiile care isi doresc mai mult de la aparatele electrocasnice. Cele mai recente inovatii si cea mai inalta tehnologie stau la baza produselor unui brand care a devenit sinonim cu grija fiecarui membru al unei familii fata de ceilalti membri ai ei, in fiecare zi. Corporatia gigant care a lansat, printre altele, si masini de spalat cu o eleganta unica si cu performante remarcabile este un lider mondial cu un binemeritat prestigiu.

Spalare perfecta

Whirlpool-AWO-C-91400Whirlpool continua sa-si transforme numele in renume cu fiecare produs lansat pe o piata de o concurenta acerba si pe care brandul reuseste sa se evidentieze. Misiunea declarata a celor de la Whirlpool, aceea de a demonstra ca produsele de valoare pot fi prietenii tehnologici ai omului modern, este pe deplin reflectata de masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400, 6th Sense Colours, capacitate 9 Kg, 1400 rotatii pe minut, Clasa A+++. Cum se traduc toate aceste caracteristici?

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

In primul rand este vorba despre indepartarea perfecta chiar si a celor mai dificile pete cu ajutorul variantei unice de programe, dedicata hainelor colorate. Fiecare program utilizeaza celebrul al 6-lea Simt pentru a optimiza performanta la spalare in functie de culorile setate. In detaliu, programul Culori Inchise protejeaza negrul si nuantele inchise de la decolorare, Culori Deschise spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe, iar Programul Mixt optimizeaza spalarea la mixul de rufe. Mai exact, „Whirlpool te ajuta sa simti diferenta”, dupa cum afirma reprezentantii companiei.

Revolutia economiei de resurse

Mai departe, masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400 se dovedeste la fel de inteligenta si adaptabila. Whirlpool a implementat in utilizarea masinii de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400 un program de 15 minute ce se adreseaza rufelor foarte putin murdare, optimizand astfel nu doar timpul, ci si resursele implicate la spalare: apa si energie electrica. Cu acest program de 15 minute pot fi utilizate la spalare doua temperaturi: 20 si 30 de grade, iar cantitatea de apa si energia consumata sunt stabilite in asociere cu tehnologia 6th Sense. Este vorba despre o adevarata revolutie in ce priveste nu doar economia de timp, extrem de importanta de altfel, ci si de energie si apa: se realizeaza economii de pana la 40% din energie (diferenta de consum intre Ciclul de bumbac la 60°C si cel de 40°C), masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400 devenind astfel un campion in casa ta prin situarea in cea mai buna clasa de eficienta in comparatie cu ciclul conventional.

Cumpara akoom cu reducere

„Suntem un lider mondial in producerea de electrocasnice, cu aproximativ 20 de miliarde dolari vanzari anuale, peste 100.000 de angajati, 70 de centre de cercetare in toata lumea si nenumarate branduri afiliate de succes in peste 70 de tari”, arata reprezentantii Whirlpool. Una dintre cele mai bune demonstratii este masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400, care actioneaza silentios si rapid in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura, cu maximum de eficienta, in timp record si cu o substantiala economie de energie.

Vezi si ultimele noastre review-uri la masini de spalat rufe:

9.4 Total Score
Whirlpool, un brand care te respecta

Masina de spalat Whirlpool AWO/C 91400 este convingatoare din orice unghi ai incerca sa o abordezi. In review-ul de astazi iti prezentam calitatile acestei masini de spalat, in plus te invitam sa-i descoperi si pretul cu care o si poti avea la tine acasa. Si el, la randul lui, este extrem de convigator.

Design
9.2
Tehnologie
9.4
Pret
9.7