Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Candy GS 1482D3

masina-de-spalat-rufe-Candy-GS-1482D3Aceasta masina de spalat este produsa de firma italiana Candy, o firma care pune in prim plan cerintele clientilor si necesitatile pe care le are fiecare familie, oferindu-ne in acest sens un produs cu un design functional si care se potriveste perfect fiecarei locuinte. Daca ai o familie numeroasa, si nu numai, trebuie sa stii ca masina de spalat Candy GS 1482D3 este ceea ce ai nevoie pentru a-ti usura munca si a te ajuta sa economisesti timp.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Un design incantator cu calitati de invidiat

Privita din exterior, observam usor impletirea modelelor clasice cu cele moderne si asta prin liniile drepte si conturul robust pe care masina il are, dar si prin afisajul digital si potentiometrul rotativ. Astfel, vedem in partea superioara stanga ca avem recipientul pentru balsam sau detergent, in dreapta acestuia butonul de pornire sau de pauza a programului, butonul de temporizare a spalarii, butonul de setare a centrifugarii dar si afisajul digital pe care ne este indicat timpul ramas din spalare, viteza de centrifugare dar si daca este blocata usa. In partea dreapta avem butoanele de spalare cu apa rece, butonul de clatire dar si cel rotativ pentru reglarea programelor de functionare sau cel de pornire sau oprire a masinii de spalat.

Vezi aici review-urile noastre la masini de spalat rufe

Supravegherea masinii sau a programelor dar si a hainelor se face prin hubloul destul de mare al usii masinii de spalat, usa care este dispusa destul de sus si care se deschide fara a fi nevoie de a ne apleca. In ceea ce priveste montarea masinii, aceasta necesita un spatiu de 850 x 600 x 520 mm, dar si o distanta de 1.5 m fata de alimentarea cu apa si 1.6 m fata de sursa de alimentare cu energie electrica, precum si o distanta de 2 m fata de punctul de evacuare a apei.

Privind din perspectiva peformantei, masina de spalat Candy GS 1482D3 ne aduce foarte multe lucruri si anume capacitatea de 8 kg de rufe pe care le poate spala, capacitate destul de mare pentru o masina cu dimensiuni normale, cu toate acestea avand un consum de 1.05 kWh la un program standard, consum ce ne arata pozitionarea in clasa energetica A+++. Ca si programe de functionare avem capacitatea de a selecta unul dintre cele 16 programe, printre care regasim cel de spalare rapida de 14 minute sau de 30 minute, programul pentru rufe inchise la culoare sau de rufe mixte, precum si programul pentru bumbac, lana, rufe delicate sau antisifonare.

Vezi aici mai multe detalii tehnice si fotografii

Functii multiple la un pret acceptabil

In ceea ce priveste functiile si siguranta, avem functii de selectie a centrifugarii, a detectiei spumei, functie de setare a temperaturii sau de protectie impotriva inundatiilor. Calitatea nu este garantata doar de functionare, ci si de materialele folosite si, totodata, avem cuva din Silitech si tamburul din otel inoxidabil.

In ceea ce priveste motivele pentru a achizitiona acest produs, daca nu ajung cele de mai de sus, se mai pot preciza cele legate de deschiderea hubloului la 180 de grade, de faptul ca nu face economie doar de curent ci si de apa, avand un consum mediu anual de 10500 l, dar si motivul linistei, aceasta masina atingand un nivel de zgomot de 78 dB la centrifugare si de 60 dB la spalare. Daca nici aceste motive nu au fost suficiente, trebuie sa va mai spunem ca o puteti cumpara la un pret foarte avantajos, avand in vedere toate detaliile.

9.1 Total Score
Silentioasa si buna la pret

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Candy GS 1482D3 este una dintre masinile de spalat pe care dai ceva bani, dar care-si face treaba pana-n panzele albe 🙂 O poti cumpara akoom cu o mare reducere.

Tehnologie
8.9
Design
9.1
Pret
9.4